ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ομερτά στην Βουλή: Μόνο ο Βαρεμένος, ο Κακλαμάνης και η κυρά - Τασία θα συμμετέχουν στην επιτροπή “πόθεν έσχες”!



Οι όζουσες υποθέσεις βουλευτών του μνημονιακού τόξου που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τους καρεκλοκένταυρους της Βουλής.

Οι εθνοπατέρες που "ξεχνούν" να δηλώσουν εισοδήματα, ακίνητα και μετοχές στο "πόθεν έσχες" τους βάλλουν την... αξιοπιστία και το πρόσωπο του Κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας και γι΄ αυτό βρέθηκε η αρμόζουσα λύση.

Μην πάει το μυαλό σας ότι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι. Η λύση για το σαθρό πολιτικό σύστημα είναι απλή: Θα διασφαλιστεί πλήρως το απόρρητο της επιτροπής και σε αυτήν δεν θα έχουν πρόσβαση τα κόμματα της αντιπολίτευσης!

ΟΜΕΡΤΑ! Ενώ μέχρι και την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο όλα τα κόμματα είχαν εκπρόσωπο στην εν λόγω επιτροπή, όπως αποκάλυψε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νικήτας Κακλαμάνης τώρα πια μόνο 3 βουλευτές θα συμμετέχουν: Αυτός, ο Βαρεμένος και η κυρά - Τασία!

Βάσει του σχετικού νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα στην 7μελή επιτροπή "πόθεν έσχες" θα συμμετέχουν ως μέλη ο Β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Βαρεμένος, ο Δ’ αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης και η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

Τα άλλα τέσσερα μέλη είναι ένας αρεοπαγίτης, ένας σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.

Με άλλα λόγια τίποτα από τα ελλιπή "πόθεν έσχες" των βουλευτών δεν θα βλέπει πια το φως της δημοσιότητας.

Λύθηκε το πρόβλημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ