ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΤΟΥΡΚΟΙ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ! : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ: ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΆΥΤΟΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΝΕΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!


Έχοντας δίπλα του στην εξέδρα έναν δολοφόνο ο Ερντογάν εγκαινίασε τον αγωγό νερού στα κατεχόμενα. 

Και ήταν ο δολοφόνος του Σολωμού Σωλομού!


Ο Κενάν Ακίν πρώην τούρκος αξιωματικός που πυροβόλησε εν ψυχρώ και άνανδρα τον Σολωμό Σολωμού όταν προσπάθησε να κατεβάσει τη τουρκική σημαία όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά θεωρείται και σημαντικό …πρόσωπο. Τόσο ώστε να είναι δίπλα στον πρόεδρο της Τουρκίας. Ο οποίος είναι λίγο δύσκολο να μην γνώριζε ότι δίπλα του είχε έναν δολοφόνο.

Όλα αυτά στη χθεσινή τελετή για τα εγκαίνια του αγωγού νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, παρέστησαν λεγόμενοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους.

Το κουμπί των εγκαινίων πάτησε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και από την εξέδρα χαιρετούσε το πλήθος που ζητωκραύγαζε. Δίπλα του ο φονιάς Ακίν!


Ενα μικρό αφιέρωμα στην θυσία των δύο νεότερων Εθνομαρτύρων Τάσο και Σολωμό:


Στο βίντεο ο Κενάν Ακίν εκτελεί τον Σολωμού.


Ο Κενάν Ακίν, ο υπάνθρωπος που πυροβόλησε εν ψυχρώ και άνανδρα τον Σολωμό Σολωμού όταν προσπάθησε να κατεβάσει τη τουρκική σημαία, όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά θεωρείται και σημαντικό πρόσωπο στο ψευδοκράτος. 

Είναι ένας από τους ελάχιστους τουρκαλάδες-παρατρεχάμενους του Ερντογάν σε μία μεγάλη εκδήλωση για τον διοικητικό μηχανισμό των μογγόλων στην Κύπρο.


                            ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
           ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΥ



Την ίδια ώρα ο dear Alexis Tsipras έχει ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση των εγκληματιών και των δολοφόνων. Η απάντησή μας στον προαιώνιο εχθρό μπορεί να είναι μόνο μία: 

ΤΟΥΡΚΟΙ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ 
 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ