ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ! 10.000 ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ.



Είναι παρατηρημένο τον τελευταίο χρόνο, πως κάθε μήνα, σπάμε το ρεκόρ του προηγούμενου! 

Που; Στην λαθρομετανάστευση, φυσικά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 9.763 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες… προτίμησαν τρία ελληνικά νησιά: την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο, φτιάχνοντας ένα νέο ρεκόρ ημερήσιων… προτιμήσεων!

Εξ’ αυτών, περίπου 1.500… προτίμησαν την Σάμο, περίπου 2.500 την Χίο και οι υπόλοιποι, περισσότεροι από 5.000, τον… κλασσικό προορισμό, την Λέσβο! Στην οποία Λέσβο, προστέθηκαν στους ήδη υπάρχοντες που ανέρχονταν στις 6.500!

Πόσοι απρόσκλητοι… προτίμησαν τα υπόλοιπα νησιά μας μέσα στο ίδιο 24ωρο; Η Αστυνομία και το Λιμενικό απέφυγαν να το ανακοινώσουν, προφανώς για να μην πάθουμε σοκ!


ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Την προηγούμενη Παρασκευή, γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες έγραψε την είδηση, ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία της φράου Μέρκελ και των Τσιπροκαμμένων, να χαλαρώσει η Γερμανία τα «λουριά» του Μνημονίου, με αντάλλαγμα η Ελλάδα να συνεχίσει να… υποδέχεται τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες της και να τους κρατάει στο έδαφός της. 

Λίγο αργότερα, η Καγκελαρία διέψευσε την είδηση, υποστηρίζοντας ότι «τυχόν χαλάρωση του συμφώνου σταθερότητας δεν ισχύει για χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα».

Αλλά, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, η είδηση επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη! Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών (δηλαδή του… αξιοτίμου χερ Σόιμπλε), Μάρτιν Γιέγκερ, δήλωσε τα εξής:

«Στο πλαίσιο της Επιτροπής συζητιέται το παραπάνω ενδεχόμενο. Η χαλάρωση δεν μπορεί να είναι γενική λόγω του προσφυγικού. Μπορεί να γίνει μόνο στο πλαίσιο της εξέτασης των προϋπολογισμών των ξεχωριστών κρατών. Αυτά πρέπει να θέσουν το θέμα με αξιόπιστο τρόπο στην Κομισιόν, η οποία θα αποφανθεί σχετικά. 

Κι αυτό ισχύει και για την Ελλάδα».

Και πως εννοούν τη «χαλάρωση» του νέου αριστερού Μνημονίου οι Τσιπροκαμμένοι; 

Προφανώς, θα τους επιτραπεί να διασφαλίσουν τα προνόμια των διαφόρων αργόσχολων και αργόμισθων του δημοσίου, που αποδεδειγμένα είναι η πιο συμπαγής εκλογική τους πελατεία!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ 
ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!



Ενώ είναι γνωστό και μη δεχόμενο καμιά αμφισβήτηση –μιας και πρόκειται για επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας- ότι τουλάχιστον από το 24ωρο από το πρωί της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, 10.000 (!!!) εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας αποβιβάστηκαν μόνο σε τρία νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος), τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ παραπληροφορούν αγρίως τον ελληνικό λαό.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά δείγματα παραπληροφόρησης. Το πρώτο από το διαδικτυακό «Βήμα» του Ψυχάρη:

«Διασώθηκαν 2.561 πρόσφυγες μέσα στο τριήμερο στο Αιγαίο

Συνολικά 2.561 πρόσφυγες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα και τη Frontex, αλλά και από ένα ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος, σε 69 περιστατικά, στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Καλολίμνου, Κω και Μεγίστης, από τις 07:30 της περασμένης Παρασκευής έως τις 07:30 σήμερα, Δευτέρα…».

Και το δεύτερο από το «Έθνος» του Μπόμπολα:

«225 πρόσφυγες διασώθηκαν χθες και σήμερα

Για ακόμα μια φορά η κατάσταση τη Λέσβο, όσον αφορά τις ροές μεταναστών και προσφύγων, γίνεται ασφυκτική. Οι μεγάλοι αριθμοί αφίξεων σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια υποδομών στο Κέντρο Καταγραφής στη Μόρια, το γνωστό πλέον και ως hotspot, δεν επιτρέπουν την άμεση καταγραφή και την αναχώρηση όλων αυτών των ανθρώπων για την άλλη Ελλάδα και από εκεί για τον προορισμό τους. Παράλληλα, διακόσιους είκοσι δύο πρόσφυγες διέσωσε το Λιμενικό Σώμα και η Frontex από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, σε τέσσερις επιχειρήσεις στο νησί».

Προσέξτε ποια αλχημεία χρησιμοποιούν για να παραπληροφορούν «νόμιμα». Η «μαγική» λέξη είναι «διασώθηκαν». Προφανώς, οι εξυπνάκηδες αναφέρονται μόνο σε όσους απρόσκλητους εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» από το Λιμενικό μέσα στη θάλασσα, αποκρύπτοντας εντέχνως όσους εντοπίστηκαν αφού είχαν ήδη βγει στη στεριά, που είναι και οι πολλοί περισσότεροι!

Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι εγκάθετοι του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ στο Λιμενικό, «εξαφανίζοντας» το 90% των απρόσκλητων που μας… προτιμά καθημερινά! 


Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ