ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.

Γιατί θέλω να ζω σε μία Ελλάδα ελεύθερη: Δεν θέλω η χώρα μου να είναι το προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων. 

Δεν θέλω να ψηφίζω για το ποιος είναι ο καλύτερος σφουγγοκωλάριος του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Θέλω οι Βουλευτές να νομοθετούν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του Ελληνικού Λαού.

Γιατί θέλω η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες: Οι Έλληνες μειώνονται από τα μνημόνια. Γεννούν όλο και λιγότερα παιδιά. Παράλληλα στα σύνορά μας διεξάγεται μία εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έρχονται κατά χιλιάδες. Οι πολιτικάντηδες τους δίνουν την ελληνική ιθαγένεια και πολύ περισσότερα δικαιώματα. 

Όπως ξέρεις, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και από την κάλπη, ομοίως! 

Γι’ αυτό: ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την μόνη σταθερή αντιμνημονιακή επιλογή!

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή πριν γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ