ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Η ελπίδα φαίνεται να νικάει τον φόβο.Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε Ελλάδα! Στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή!

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015


Ο λαός εχει αρχίσει σιγά σιγά να ξυπνάει. Μένω σε μια περιοχή της Αθήνας που πνίγεται από τα προβλήματα και τους λαθρομετανάστες, το Θησείο. Τα κρούσματα ληστειών και βίαιων περιστατικών από τους λαθρομετανάστες Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς είναι συνεχή. 

Οι κάτοικοι της περιοχής το φωνάζουν πια ανοιχτά. Στις εκλογές θα ψηφίσουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Βλέπουμε πως και στις άλλες περιοχές γκέτο της Αθήνας και της Ελλάδας να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Ο Λαός δεν φοβάται πια και βλέποντας ότι είναι μειοψηφία στην περιοχή του από τους παράνομους Ισλαμιστές, λέει ανοιχτά την πρόθεση του να ψηφίσει τους Έλληνες Εθνικιστές. 

Όταν όλο το καλοκαίρι έχουν δεχτεί οι κάτοικοι της Κω και των αλλων νησιών του Αιγαίου την εισβολή και την κατάκτηση των νησιών τους από τους παράνομους Ισλαμιστές εισβολείς ο Καμμένος τι περίμενε να τον ραίνουν με ροδοπέταλα; 

Στο ακριτικό Αγαθονήσι οι λαθρομετανάστες είναι περισσότεροι των μονίμων κατοίκων. Έχουμε κατοχή Ελληνικών εδαφών και ο ανεπαρκής Υπουργός Άμυνας δεν ξέρει την λέξη παραίτηση. 

Η ελπίδα φαίνεται να νικάει τον φόβο που πήγε να επιβάλει η προδοτική κυβέρνηση με τους λαθροεισβολείς. 

Θέλουμε για Αρχηγό του Ελληνικού κράτους έναν Εθνικιστή ηγέτη σαν τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και όχι τους υπαλλήλους του Γιούνκερ και του Σόρος. Για την Ελλάδα της νίκης και της ελπίδας ψηφίζω φανατικά και εθνικιστικά την Χρυσή Αυγή.

Γ.Π.

Εθνικισμός, η μόνη απάντηση στα προβλήματα της Ελλάδας

Έχοντας χάσει το 25% της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, ο Α. Τσίπρας θεωρεί ότι μπορεί να πάει σε εκλογές, τις τρίτες εντός 9 μηνών, να τις κερδίσει με αυτοδυναμία, και να συνεχίσει να κυβερνά, εφαρμόζοντας ένα στυγνό μνημόνιο, το οποίο ακόμη και ως νεοφώτιστος μνημονιολάγνος ξέρει πως αυτό, δεν μπορεί να βγει. 

Εξάλλου, ούτε τα εναπομείναντα στελέχη του πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αυτά τα μέτρα απομυζώντας μια κοινωνία που στενάζει η πως από το ξεπούλημα των υποδομών της χώρας θα μαζέψουν 50 δις ευρώ. Πως; Δίνοντας 14 αεροδρόμια σε συνολικό τίμημα, λιγότερο από όσα βγάζει μόνο του το αεροδρόμιο της Κέρκυρας σε έναν χρόνο; Βουρ στον γκρεμό λοιπόν Έλληνες, μόνο και μόνο για να μην χάσει ο Alexis την πολυθρόνα του και οι λαθρομετανάστες τις κρουαζιέρες τους!

Θοδωρής .Τ.

Το παραδέχονται πια όλοι: Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της!

Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ γιατί νόμιζα ότι θα κάνει αντιμνημονιακή πολιτική αλλά μας πούλησε. Αυτή τη φορά θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα κάνω αγώνα να σας δώσω όσους ψήφους μπορώ γιατί δείχνετε σταθερές απόψεις για την ανάκαμψη την πατρίδας (με τις οποίες συμφωνώ) αλλά και γιατί διαφωνώ με τον πόλεμο που σας κάνουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της τάχα δημοκρατίας που έχουν δημιουργήσει. Κάντε και εσείς τον αγώνα σας σωστά γιατί είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά σας θα είναι διψήφιος αριθμός. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσετε.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Ψηφίζουμε Ελλάδα - Στηρίζουμε Χρυσή Αυγή

Για μια ακόμη φορά τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες και να κλέψουν την ψήφο τους. 

Με ψεύτικες υποσχέσεις, με ύποπτα χαμόγελα, με κροκοδείλια δάκρυα και αφόρητες ρητορίες επιδιώκουν ένα αποτέλεσμα: 

Να διασφαλίσουν τις πολύτιμες θέσεις τους, προκειμένου να μη στερηθούν των προνομίων τους. Επί σειρά δεκαετιών Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. συντηρούσαν και ενίσχυαν το πελατειακό κράτος στο δημόσιο τομέα, που θα τους εξασφάλιζε μια ανεξάντλητη πηγή ψηφοφόρων. 

Συνέβησαν πολλά σκάνδαλα επί των διακυβερνήσεών τους, τα οποία θάφτηκαν και ξεχάστηκαν. Προσφάτως βρήκαν και έναν ακόμη σύμμαχο στο πρόσωπο του ποταμίσιου κατασκευάσματος, ο οποίος απροκάλυπτα στηρίζει τις ενέργειες των εταίρων του, ψηφίζοντας τα μνημόνια και όλα τα απαραίτητα μέτρα που στραγγαλίζουν τη μικρομεσαία τάξη, ενώ ισχυροποιούν τους μεγαλοεργολάβους, που είναι και τα αφεντικά του

Οι πολιτικές αυτές παρατάξεις, στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε, αντί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα, για μια φορά έστω, συνεχίζουν τις ψευδείς υποσχέσεις. 

Προσφάτως έχουν αναδειχθεί σε υπέρμαχους των ευρωπαίων τοκογλύφων και των πολυεθνικών συνεταίρων τους Ανέλπιστος σύμμαχό τους ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάρφωσε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας, υπογράφοντας το τρίτο και καταστρεπτικότερο μνημόνιο. Έλεγχος κεφαλαίου, δυσβάσταχτες φορολογίες και προπληρωμές φόρων, διαρκείς μειώσεις συντάξεων, διώξεις οικονομικές κατά των ελευθέρων επαγγελματιών, αφανισμό της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αδιαφορία για την ανάπτυξη του τουρισμού και προσφάτως απόπειρες διάλυσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. 

Όσο για το ΚΚΕ, κάποιος θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός χάθηκε, η ΕΣΣΔ διαλύθηκε και ότι πλέον βρισκόμαστε στο 2015 και όχι στο 1940. Η ξύλινη γλώσσα τους μόνο τον γέλωτα προκαλεί στην καλύτερη των περιπτώσεων. 

Απέναντι σε αυτό το σύστημα της διαφθοράς, την κλεπτοκρατία που τυραννά την πατρίδα μας, στέκεται η Χρυσή Αυγή, η οποία καταγγέλλει το μνημόνιο και τους όρους δανεισμού, ζητά εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας όφελος της πατρίδας και όχι μια ανώτερης κοινωνικής ελίτ μόνο. 

Προτείνει εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης, με προτροπή των νέων να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, καταπολέμηση της εγκληματικότητας, προστασία των συνόρων. 

Δικαιότερο σύστημα φορολόγησης. Μείωση του αριθμού των βουλευτών, των μισθών τους και των επιδοτήσεων των κομμάτων, καθώς και λογιστικό έλεγχο για τα χρέη τους. Μεταρρύθμιση στον τομέα της παιδείας, ώστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να γίνουν εστίες μόρφωσης και πνευματικής ανάτασης. Δωρεάν σύστημα υγείας και εξυγίανση του συγκεκριμένου τομέα, διότι είναι απαράδεκτο να χρηματίζονται ιατροί για να κάνουν τη δουλειά τους. Καταπολέμηση των ναρκωτικών με βαρύτατες ποινές για τους εμπόρους και λειτουργία επιπλέον μονάδων απεξάρτησης για τους χρήστες, με ψυχολογική υποστήριξη, όπως και εξασφάλιση εργασίας ώστε να έχουν κίνητρο για να μη ξαναπέσουν στη μάστιγα αυτή. 

Προστασία του θεσμού της μητρότητας και στήριξη του θεσμού της οικογένειας. 

Η Χρυσή Αυγή έχει υπεύθυνες προτάσεις και λύσεις για τις κρίσιμες αυτές καταστάσεις που ζούμε όλοι οι πολίτες. Χρειάζεται μια Ελλάδα που να σέβεται και να αγαπά τα παιδιά της. Μια κυβέρνηση εθνικού χαρακτήρα που δε θα ενδιαφέρεται για τα μικροκομματικά της συμφέροντα, δε θα ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των πολλών ή των λίγων, αλλά για το συμφέρον όλων. 

Μια Ελλάδα που θα μπορεί να προσφέρει στα παιδιά της θέσεις εργασίας και που δε θα τα οδηγεί στη μετανάστευση. 

Σε αυτές τις εκλογές 
ψηφίζουμε Ελλάδα! 
Στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή! 

 Πιτσάκης Γεώργιος 
Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ