ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ετοιμάζεται απόβαση: Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες συρρέουν στον Έβρο. ΔΟΜ: 69.835 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 5.372 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!


Ετοιμάζεται απόβαση: Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες συρρέουν στον Έβρο

Προ των πυλών οι ορδές των λαθρομεταναστών! Πάνω από 2000 λαθρομετανάστες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αδριανούπολη, περιμένοντας να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο νομάρχης της Αδριανούπολης Αλί Σαχίν έχει δώσει προθεσμία τριών ημερών στους πρόσφυγες να απομακρυνθούν, διαφορετικά έχει προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσει βία για να τους απωθήσει. «Δεν μπορούν να μείνουν εδώ. 
Θα μπορούν ίσως να μείνουν ακόμη μία ή δύο ημέρες, αλλά μετά θα πρέπει να φύγουν».

Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες παραμένουν στις εισόδους της πόλης, στα άκρα της εθνικής οδού, μέσα σε σκηνές ή και στον δρόμο, με στόχο να διασχίσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, μετά την έκκληση που μεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία συνιστούσαν να αποφύγουν τον επικίνδυνο διάπλου του Αιγαίου από τα παράλια της νοτιοδυτικής Τουρκίας προς τα ελληνικά νησιά.

Προκειμένου να αποτρέψουν μια συρροή προσφύγων κατά μήκος των συνόρων, οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν να τους αποκλείσουν στον σταθμό λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης, σε απόσταση 250 χλμ., όπου εκατοντάδες άνθρωποι πολιορκούν εταιρίες μεταφορών για να επιβιβαστούν σε πούλμαν.

Περισσότεροι από 500.000 μετανάστες έχουν διασχίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε .από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Frontex, και περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Είναι θέμα χρόνου οι ορδές των λαθρομεταναστών να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, την ίδια ώρα που οι "αλληλέγγυες" χώρες της Ένωσης κλείνουν τα σύνορα και αφήνουν την Ελλάδα στο έλεος της μοίρας της!

Μόνη λύση η φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων από τον ελληνικό στρατό, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ.


ΔΟΜ: 69.835 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
 5.372 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

medupdate-20190915-1


Ενώ πλησιάζουν οι εκλογές (τρεις και σήμερα μείνανε…), οι πραγματικοί αριθμοί των λαθρομεταναστών που καθημερινά εισβάλλουν (αόπλως) στην πατρίδα μας, είναι… αυστηρώς απηγορευμένο θέμα στα εγχώρια ΜΜΕ (για να μην ευνοηθούν οι… ρατσιστές της Χρυσής Αυγής).

Αλλά, το… καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Μπαίνοντας, λοιπόν, στο site του ΔΟΜ (Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης), διαπιστώσαμε ότι τα στοιχεία έχουν επικαιροποιηθεί μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζω, ότι τα προηγούμενα στοιχεία του ΔΟΜ ανέφεραν συνολικά 309.356 λαθρομετανάστες από την αρχή του έτους μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Αφαιρέσαμε τους 271.156 λαθρομετανάστες που –σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία- είχαν… προτιμήσει την Ελλάδα μέχρι τα τέλη Αυγούστου και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι μέσα στις οχτώ πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου μας… προτίμησαν 39.200 λαθρομετανάστες, ήτοι περίπου 4.900 την ημέρα.
Mediterranean_Update_15_September

Ο 

Ο νέος αριθμός των εισερχομένων λαθρομεταναστών μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, είναι -σύμφωνα πάντα με τον ΔΟΜ-340.991. 

Άρα αφαιρώντας τους 309.356 της 8ης Σεπτεμβρίου, διαπιστώνουμε ότι σε 5 μόνο ημέρες προστέθηκαν 31.635 λαθρομετανάστες, ήτοι μέσος όρος 6.327 την ημέρα!

Κάνοντας τους υπολογισμούς συνολικά για τις 13 μέρες του Σεπτεμβρίου, έχουμε 38.200+31.635= 69.835 και ημερήσιος μέσος όρος 5.372!

Και μια πρόβλεψη για το σύνολο Σεπτεμβρίου, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία: 160.000 λαθρομετανάστες – ήτοι νέο ρεκόρ!

Χρυσή Αυγή, 
για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ