ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΛΦΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;Θα τους φάμε στη μάπα και θα πούμε κι ένα τραγούδι! 4.900 την ημέρα!Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!



Τις τελευταίες ημέρες, μετά την περιπετειώδη είσοδό τους στα Σκόπια και την εν συνεχεία… θριαμβευτική υποδοχή τους από την φράου Μέρκελ, έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι λαθρομετανάστες που μπουκάρουν στην Ελλάδα καταλήγουν στην Ευρώπη, άρα… σωθήκαμε. 

Πόσο ακριβές είναι αυτό;

Κατ’ αρχάς, να πούμε πως με το νέο σχέδιο Γιουνκέρ, οι λαθρομετανάστες που θα δεχτεί η Ευρώπη από την Ελλάδα, θα είναι 66.000. από 16.000 που προέβλεπε το προηγούμενο σχέδιο. Σιγά τον πολυέλαιο! Οι μισοί απ’ όσους μπήκαν τον Αύγουστο!

Από κει και πέρα, οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι από τις 19 Ιουνίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, κατέγραψαν συνολικά 64.522 λαθρομετανάστες προερχόμενους από την Ελλάδα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα μηνιαία συγκεντρωτικά στοιχεία του Λιμενικού, τον Αύγουστο εισήλθαν 102.946 λαθρομετανάστες, τον Ιούλιο 54.899 και τις 11 τελευταίες μέρες του Ιουνίου 11.000 (εφόσον ο μέσος όρος του μηνός ήταν 1.000 την ημέρα). Σ’ αυτούς προσθέτουμε 13.000 για τις δύο πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Σύνολο 182.000

Άρα, εφόσον οι Σκοπιανοί κατέγραψαν 64.522, συμπεραίνουμε ότι μόνο ένας στους τρεις απ’ όσους μπήκαν στην Ελλάδα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, έφυγαν για την Ευρώπη.

Όμως, απαλλαγήκαμε οριστικά από δαύτους; Όχι! 

Η φράου Μέρκελ είπε πως θα διαχωρίσει τους πρόσφυγες από τους λαθρομετανάστες, θα κρατήσει τους πρώτους και θα απελάσει τους δεύτερους. 

Επιπροσθέτως, και όσοι χαρακτηριστούν πρόσφυγες και δεν μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα, θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Δηλαδή, βάσει του Δουβλίνου ΙΙ, θα επιστρέψουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που μπήκαν, στην Ελλάδα!

Εις ότι αφορά το μέλλον, τα Σκόπια ξεκινούν την κατασκευή τείχους στα σύνορα με την Ελλάδα.Άρα, η πόρτα εξόδου κλείνει! 

Τουτέστιν, θα τους φάμε στη μάπα και θα πούμε κι ένα τραγούδι!


Απίστευτο κι όμως αληθινό: 
39.200 λαθρομετανάστες 
προτίμησαν την Ελλάδα 
την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου... 

4.900 την ημέρα!


Ανακοινώσεις σχετικά με τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν διαπλεύσει μέχρι τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015, έκανε από την Γενεύη ο Ντάνιελ Σάμπο, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Ο αριθμός είναι εφιαλτικός: 432.761!

Κύρια πύλη εισόδου, η Ελλάδα από την οποία πέρασαν σχεδόν 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου (τα στοιχεία για τις άλλες χώρες είναι μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου). 

Στην Ιταλία (που άλλοτε ήταν μακράν πρώτη σε εισόδους λαθρομεταναστών – τον Ιούνιο 2015 αρχίσαμε σιγά-σιγά να την ξεπερνάμε…) έφτασαν 121.139, στην Ισπανία μόλις 2.166 και στη Μάλτα 100.

Όμως, από τους αριθμούς που παραθέσαμε παραπάνω, προκύπτει και ο αριθμός των λαθρομεταναστών που… προτίμησαν την Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (εφόσον η επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού συνεχίζει να αποκρύπτει τις ημερήσιες αφίξεις…). 

Προ ημερών, δόθηκαν τα επίσημα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση μέχρι την 31η Αυγούστου. Σύμφωνα με αυτά, 271.156 λαθρομετανάστες είχαν προτιμήσει την Ελλάδα. 

Εφόσον τώρα ο Δ.Ο.Μ. μιλάει για 309.356 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, σημαίνει ότι μόνο τις τελευταίες ημέρες εισήλθαν στην Ελλάδα 39.200 λαθρομετανάστες! 

Ήτοι, 4.900 την ημέρα – νέο… ρεκόρ (τον Αύγουστο ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν 3.320 και τον Ιούλιο 1.771)! Δεν είναι… θαύμα;

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Αντίοχος

Πανούσης: 
Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές 
στην Ελλάδα!


Τους πιο μαύρους φόβους σχετικά με τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης επιβεβαίωσε, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο τ. υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Προ του οποιουδήποτε σχολίου σας παρουσιάζουμε την απάντησή του σε ερώτηση της εφημερίδας:

«Πληθαίνουν οι δηλώσεις αξιωματούχων για είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα μας. Τι εικόνα είχατε ως υπουργός;

Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά. 


Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. 



Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν.»

Βεβαίως, ο Πανούσης δεν ομιλεί για πραγματικούς «ευρωπαίους», αλλά για αραβικής καταγωγής «γαλλοποιηθέντες» ή γενικότερα «ενσωματωμένους», όπως αυτούς τους αλγερινούς που πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. 

Τέτοια «φιντάνια» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ερχόμενα από την Ευρώπη.

Το ότι λέει ο Πανούσης πως δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές εντός των λαθρομεταναστευτικών ροών είναι ένα προφανές προεκλογικό ψέμα, αφού ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τζιχαντιστές τόσο στην Λέσβο, όσο και στην Κω. 

Όμως ακόμα και αν δεχόταν κάποιος το ψέμα του Πανούση ως αλήθεια, πιο επικίνδυνος είναι ο τζιχαντιστής που δεν έχει εντοπιστεί, από αυτόν που έχει εντοπιστεί.


Η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες προειδοποιεί για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και από ότι φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ