ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;

homeland_29082015__large

Πρόσφατα, μια από τις ιστοσελίδες της αριστεράς, δημοσιεύθηκε συνέντευξη με πρόσφυγες – λιποτάκτες της Συρίας. Η ερώτηση – και γενικότερα το άρθρο – είχε ως θέμα το λόγο για τον οποίο οι Σύριοι αυτοί προτίμησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.

Η απάντηση είναι πως στη Συρία πολεμούν για τα συμφέροντα κάποιων αφεντικών, πολυεθνικών και των Αμερικανών. Δεν υπάρχει ιδεολογία και όλη αυτή η σφαγή που συντελείται, είναι ανούσια. Όταν θέλησαν να μιλήσουν, κινδύνεψε η ζωή τους από όλες τις παρατάξεις.  Αναφέρεται πως κατάντησαν μαριονέτες και πως θα επιστρέψουν αργότερα για να φτιάξουν την πατρίδα τους, όπως θέλουν αυτοί.  Το άρθρο κλείνει λέγοντας : «Αυτή είναι η δική μου κατάθεση σε όσους ρωτούν «γιατί δεν έμειναν να πολεμήσουν». Η απάντηση είναι απλή: γιατί υπάρχουν πόλεμοι δίχως νόημα. Ο πόλεμος αυτός είναι δίχως νόημα.»

Αλήθεια, τι έπρεπε να απαντήσουν οι Έλληνες στην Περσική εισβολή το 480 π.Χ. ; Ότι οι μόνοι που έχουν συμφέρον από αυτή τη νίκη είναι οι μεγαλοκτηματίες της Αθήνας, της Σπάρτης και άλλων Ελληνικών πόλεων-κρατών; Τότε δεν πολέμησαν και οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις; Το ίδιο δεν έγινε και με την παρηκμασμένη Βυζαντινή αυτοκρατορία κατά των Οθωμανών; Όλοι μαζί εναντίον ενός βάρβαρου δυνάστη, ενώθηκαν. Μήπως το 1821 πολέμησαν μόνο οι πλούσιοι; Φυσικά και όχι. Ακόμα και η Ψωροκώσταινα προσέφερε τον οβολό της για την ελευθερία του έθνους. Μήπως στους Βαλκανικούς πολέμους, στον Α΄ και Β΄ παγκ. πόλεμο οι πτωχοί αδιαφόρησαν; Οι μόνοι που φώναζαν κατά των «ιμπεριαλιστικών πολέμων» ήταν οι γνωστοί δοσίλογοι της αριστεράς που ονειρεύονταν τη διεθνή κομμούνα.

Όταν μιλάμε για πόλεμο, φυσικά αναφερόμαστε σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Όμως στην ερώτηση αν πρέπει να πάρουμε τα όπλα και αν πρέπει να πολεμήσουμε η απάντηση είναι απλή: Δεν πολεμάμε για συμφέροντα πολυεθνικών και άλλων κρατών. Πολεμάμε για να προστατέψουμε τα ιδανικά μας, τη φυλή μας, τις οικίες μας, τους γονείς, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, όλους όσους αγαπάμε και όλους όσους συμμερίζονται την αγάπη μας για αυτά τα ιδανικά και τις αξίες. Αυτό είναι το όραμα που ενέπνευσε τους υπερασπιστές της χώρας μας. Στον πόλεμο δεν πηγαίνει ποτέ κανείς για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα πλουσίων ή εταιριών. Πηγαίνει γιατί πρέπει να υπερασπισθεί την πατρίδα.Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η έννοια της Πατρίδας να έχει νόημα και περιεχόμενο, αυτό ακριβώς που μάχεται ο διεθνιστικός μαρξισμός.

Εξετάζοντας την προέλευση των πρόσφατων λαθροεισβολέων, οι οποίοι προφανέστατα δασκαλεμένοι, δηλώνουν «Σύριοι πρόσφυγες», εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι μόνο το ένα τρίτο από αυτούς κατάγονται από τη Συρία. Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες 20-40 ετών. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι δεν πρόκειται για «αμάχους» αλλά για «φυγόμαχους» ή αλλιώς λιποτάκτες. Πρόκειται για ανθρώπους που εγκαταλείπουν την «Πατρίδα», ακριβώς γιατί δεν την νιώθουν ως τέτοια. 

Το θέμα της εθνικής συνείδησης στον αραβικό κόσμο είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και συνδέεται τόσο με το ισλάμ όσο και με την αποικιοκρατική πολιτική των μεγάλων δυνάμεων τον 190 και τον 20ο αιώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Με τη φυγή το μόνο που καταφέρνουν, είναι να βρίσκουν μια ωραία αφορμή για να αποφύγουν το χρέος τους και φυσικά, μετά δεν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουν ώστε να δημιουργήσεις κάτι ωραίο στον τόπο από τον οποίο κατάγονται. Μετά είναι αργά. Άλλοι θα ελέγχουν τη χώρα τους, γιατί όταν αυτή τους είχε ανάγκη,προτίμησαν να την εγκαταλείψουν και να γίνουν λιποτάκτες και απάτριδες.

Πιτσάκης Γεώργιος – Τ. Ο. Ν. Μηχανιώνας


Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;


Πίσω από την εσκεμμένη και μόνιμη παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ για τους λαθρομετανάστες κρύβονται πολλές αλήθειες. Όχι μόνο η «δαιμονοποίηση», σε βαθμό πλήρους εξαφάνισης από το λεξιλόγιο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, της έννοιας λαθρομετανάστες, η οποία αντικαθίσταται σε μόνιμη βάση από τις λέξεις «πρόσφυγες» και «παράτυποι μετανάστες».

Η απόκρυψη της αλήθειας και πολύ περισσότερο η παραποίησή της έχει να κάνει και με άλλους τομείς όπως στο ότι στο περιθώριο της ενημέρωσης, στο όριο της αποσιώπησης, βλέπουμε τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. 

Η πολύ βολική, αλλά αναληθής εξήγηση, που δίδεται από τους διαστρεβλωτές της ενημέρωσης για τα περιστατικά αυτά αφορά, υποτίθεται, απλώς τις σειρές προτεραιότητας ανάμεσά τους στις ουρές τις οποίες σχηματίζουν.

Το ότι με το που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας οργανώνονται σε ομάδες με βάση τον τόπο καταγωγής τους δεν λέει τίποτα στους εγχώριους υποστηρικτές τους; Οι σύριοι με τους σύριους, οι πακιστανοί με τους πακιστανούς, οι αφγανοί με τους αφγανούς, αφήνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος, τις διάφορες ξεπερασμένες από την πραγματικότητα θεωρίες για «ταξικά αδέρφια», «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» κ.τ.λ., αποδεικνύοντας ότι η εθνική αλληλεγγύη είναι η μόνη φυσική αλληλεγγύη.

Ας το έχουμε αυτό υπ’ όψιν μας μπροστά στο σοβαρό, δυστυχώς, ενδεχόμενο να δούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών να έχουν ακόμη πιο εκτεταμένο χαρακτήρα.

Γιώργος Μάστορας


Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.Απ’ όλο το Αιγαίο συρρέουν στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες


Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος


Μπορεί η κυβέρνηση (ή μάλλον το σύστημα, εφόσον έχουμε πλέον προσωρινή κυβέρνηση…) να πήρε το… μήνυμα από την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Κω-Κάλυμνο και την αποθέωση που γνώρισαν, αλλά… ατύχησε.

Έτσι, ενώ έχουν βάλει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κάνει δρομολόγια… χωρίς ανάσα, μεταφέροντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά (2.163 κατέφτασαν εχθές το βράδυ…) και επιστράτευσαν και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet (το οποίο έφερε σήμερα 1.800 λαθρομετανάστες), αυτοί που εισέρχονται στα νησιά είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. Έτσι, έχουμε μία από τα ίδια!

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι εχθές, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μόνο στην Λέσβο, αποβιβάστηκαν πάνω από 4.000 (!!!) λαθρομετανάστες, με 100 φουσκωτά σκάφη! Κανονική απόβαση!

Άρα, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως κι εκείνο που χρειάζεται δεν είναι προεκλογικά μπαλώματα, αλλά εφαρμογή της πολιτικής της Χρυσής Αυγής: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων της χώρας και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!  

 Αντίοχος



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βούτση επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ