ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πως αντιμετωπίζει η Αυστραλία και το Ισραήλ τη λαθρομετανάστευση;


Πρόσφατα ΟΙ ισραηλινή κυβέρνηση αντέδρασε επειδή ΟΙ Άραβες λαθρομετανάστες έφτασαν ΤΟ 0,4 του συνολικού πληθυσμού υοθετώντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης. Ακόμα, το η Αυστραλία ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Χώρα υπόδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής μεταναστευτικής πολιτικής.

Εμείς ΣΤΗΝ Ελλάδα ευτυχώς Εχουμε ΤΗΝ «φιλάνθρωπο» κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, επισημαίνει ότι πρόκειται για πρόσφυγες και όχι μετανάστες και σημειώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να επινοήσει λύσεις που θα ανταποκρίνονται σε έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για έως και 15 χρόνια. 

ΟΙ Μετανάστες εργάζονται ΣΤΟ Ισραήλ ΘΑ αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ μικρής σημασίας Εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι. 

Συμφωνα ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ παράνομοι Μετανάστες ΚΑΙ ΟΙ αιτούντες άσυλο ενδέχεται ΝΑ οδηγηθούν ΣΤΗΝ φυλακή, χωρίς δίκη ή απέλαση, αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συν τις άλλοις, όποιος βοηθά τους Μετανάστες ΤΟ τους παρέχει το η Στέγη ΤΟ ΤΟ ΤΟ αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης Από Πέντε εως ΚΑΙ 15 έτη.

Η αφίσα της Αυστραλίας δείχνει μία βάρκα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και έχει ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας ». 


Το μήνυμα φυσικά απευθύνεται στους μετανάστες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία για να ζητήσουν άσυλο. Η αφίσα, μάλιστα, συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες


Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Ένα ντοκυμανταίρ για χιλιάδες λαθρομετανάστες που αποφασίζουν να έλθουν στο Ισραήλ. 

Πως αντιμετωπίζονται από τους πολίτες του Ισραήλ, αλλά και την επίσημη κυβέρνηση τους;

Πως αντιδρούν οι Εβραίοι σε όλους αυτούς, αλλά και σε όσους τους υποστηρίζουν;

http://defencenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ