ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης προς Σόιμπλε: Ελεήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ



Σε μία ακόμη συνάντηση με τους Ευρωπαίους, ο Βαρουφάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την δυναμική της Χρυσή Αυγής. Ο τύπος που κατάφερε να κάνει τόσες κωλοτούμπες σε μόλις 10 μέρες και που δηλώνει ότι "δεν θα πετάξουμε το παρό πρόγραμμα, το 67% των μέτρων το θέλαμε και εμείς", βγαίνει και παρακαλά με θλιβερό τρόπο τους Γερμανούς να τους στηρίξουν, για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή.


Συγκεκριμένα είπε: «Μπορούμε να δούμε ότι οι Γερμανοί είναι ένα έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από...


κάθε άλλο έθνος στην Ευρώπη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι μία οικονομία, η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία της. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ στο Κοινοβούλιο. Ένα Κοινοβούλιο στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό, αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο πρωθυπουργός μας, κατέθεσε στεφάνι σε ένα μνημείο στην Καισαριανή για να τιμήσει τον αγώνα κατά του Ναζισμού. Άρα, λοιπόν, η Γερμανία μπορεί να είναι υπερήφανη ότι έχει εξουδετερωθεί ο ναζισμός, όμως είναι πραγματικά τραγική ειρωνεία ότι ο ναζισμός έχει σηκώσει και πάλι το άσχημο κεφάλι του στην Ελλάδα

Κοινώς ο Βαρουφάκης, χρησιμοποιώντας αριστερίστικη ορολογία, μην επιτρέποντας στους Χρυσαυγίτες να έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, παρακαλάει τον Σόιμπλε για λίγη στήριξη, ώστε να υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει και τις «μεταρρυθμίσεις» που παρέλειψαν τα προηγούμενα! Δοξάστε τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ