ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Για τόσο δούλεμα μιλάμε! ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.



Παρά τις «αντιρρήσεις» του Γλέζου και των… Λαφαζανίστας (για τα μάτια του κόσμου…), τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γεμίζουν από δήθεν μετανοημένους μνημονιακούς, προερχόμενους κατά κύριο λόγο από το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων.

Έτσι, εκτός από την προερχόμενη από το κόμμα Καμμένου Ραχήλ Μακρή (που ΔΕΝ ψήφισε τα Μνημόνια), υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές θα είναι οι πρώην του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που έχουν ψηφίσει Μνημόνια) Βουδούρης, Παραστατίδης, Θ. Τζάκρη, Μ. Μπόλαρης, Θ. Οικονόμου και Λ. Κατσέλη (σύζυγος Γ. Αρσένη και εμπνεύστρια του παπανδρεϊκού «λεφτά υπάρχουν» του 2009).

Επίσης, θα ενταχθούν ως συνεργαζόμενοι οι Α. Νεφελούδης και Σ. Μπαγιώργος, που είχαν αποχωρήσει από την ΡΗΜΑΔ (και όσοι άλλοι της ΡΗΜΑΔ αποχωρήσουν κατά μόνας τις επόμενες μέρες), καθώς και ο πρώην σύμβουλος του Jeffrey, Ν. Κοτζιάς.

Μ’ αυτούς, λοιπόν, που μας φόρτωσαν το Μνημόνιο, θα… απελευθερώσει την Ελλάδα από τα Μνημόνια ο mister Tsipras! Για τόσο δούλεμα μιλάμε!


Τελευταία –μέχρι τώρα- «μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είναι ο Θανάσης Οικονόμου, πρώην βουλευτής. Το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι αυτός ο βαθιά συστημικός ανακοίνωσε πως πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει –και μάλιστα «συθέμελα»- το… σύστημα:

«Στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, σημασία έχει να σωθεί ο τόπος και, ταυτόχρονα, το ίδιο αναγκαίο είναι να αλλάξει επιτέλους συθέμελα το παρακμιακό πολιτικό αυτό σύστημα, που είναι υπεύθυνο για τη χειρότερη οικονομική κρίση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Θέλω να πω στους φίλους μου ότι θα αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ από οποιοδήποτε μετερίζι, για να βοηθήσω να αλλάξει πραγματικά η χώρα, για εμάς και τα παιδιά μας, προς μια αριστερή και δημοκρατική κατεύθυνση, μαζί με άλλες προοδευτικές δυνάμεις μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο».

Όμως, ποιος είναι ο Θανάσης Οικονόμου; Θα ασχοληθούμε λίγο με την περίπτωσή του, για να καταλάβει ο κοσμάκης τι… κουμάσια μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και με ποιους θα κυβερνήσει.

Πρόκειται, λοιπόν, για παλιό «Ρηγά» (ΚΚΕ εσωτερικού), πρώην Αναπληρωτή γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, πρώην βολευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα (μέχρι το 2012, πρόλαβε και ψήφισε δύο Μνημόνια…) και εν συνεχεία μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Προσφάτως απασχόλησε την κοινή γνώμη λόγω της θυελλώδους σχέσης του με την βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου, που έγινε αιτία να εγκαταλείψει τη γυναίκα του. Εκείνη, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, στα οποία αποκάλυψε οικονομικές ατασθαλίες του… συστημικού-αντισυστημικού πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», η πρώην γυναίκα του υποστηρίζει ότι τα μηνιαία εισοδήματα του Οικονόμου είναι περίπου 25.000 ευρώ «παρά το γεγονός ότι τόσο στη δήλωσή του προς την Εφορία όσο και στη δήλωση του “πόθεν έσχες” του στις αρμόδιες αρχές δηλώνει πολύ λιγότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Επίσης ότι, ο πρώην σύζυγός της μετέχει με 25% σε εταιρεία που μισθώνει δύο 11μετρα κότερα αντί 2.500 ευρώ την εβδομάδα έκαστο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην εταιρεία «Αθανάσιος Οικονόμου και Σία Ο.Ε.», με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καφενείου – μπαρ, «με φαινομενική συμμετοχή 1% και πραγματική 85%»! Υποστηρίζει δε ότι ο Οικονόμου «μεταβίβασε εσπευσμένα και εικονικά λίγο πριν τις εκλογές του 2012 το μερίδιο της συμμετοχής του 84% στη ‘‘σταθερή’’ συνεταίρο του σε όλες τις επιχειρήσεις του» και εκτιμά ότι το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων (το Γυαλί Καφενέ), «αποκερδαίνει αδήλωτα στην πλειονότητά τους εισοδήματα τουλάχιστον 70.000 ευρώ το μήνα»!

Να τον χαίρονται τα συντρόφια!

βίντεο χοντρό κράξιμο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου « www olympia gr

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ