ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Λάμπρος Φουντούλης: Ο Αγώνας μας θα είναι νικηφόρος! ΒΙΝΤΕΟ



Δήλωση σχετικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, στην οποία παρουσίασε εν συντομία το σχέδιο του Κινήματος μας για την Ελλάδα του αύριο. 

Επίσης, αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να διεξάγουμε την προεκλογική μας εκστρατεία, καθώς η απερχόμενη κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει στη φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, σε μια προσπάθεια να φιμώσει την μόνη πραγματική φωνή αντίστασης, σε συνδυασμό με τη συνωμοσία σιωπής από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Τέλος, κάλεσε όλους τους Χρυσαυγίτες, αλλά και όλους τους Έλληνες που επιθυμούν να δουν και πάλι την Ελλάδα κυρίαρχο κράτος και τον Λαό μας περήφανο ξανά, να δηλωθούν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι ώστε κανείς να μην μπορέσει να αλλοιώσει την Λαϊκή Βούληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ