ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ



Εφόσον η παράγκα του Παναθηναϊκάκια δεν μπόρεσε να στείλει όλη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή οι απερχόμενοι τους τιμώρησαν!

Και ενώ όλος ο Ελληνικός λαός διαμαρτύρεται για την χασούρα του μισθού και της ζωής του από τις μνημονιακές επιλογές των συγκυβερνήσεων του συνόλου του πολιτικού συστήματος, διαμαρτύρεται και για την επιλεκτική, από μέρους των δικαστών, εφαρμογή των νόμων. Αλλά τον λαό δεν τον ακούει κανείς. Εκείνους;
 
Έγγραφο με το οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκειά των δικαστικών για τη μη καταβολή των αναδρομικών τους έστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Το έγγραφο αναφέρεται και γενικότερα στις εκκρεμότητες που παραμένουν σε σοβαρά θεσμικά ζητήματα του κλάδου λόγω της προκήρυξης βουλευτικών εκλογών. Μεταξύ αυτών η συμπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων πρωτοδικών, οι κανονισμοί των δικαστηρίων και τα αναδρομικά μετά τις αποφάσεις του Μισθοδικείου.

Για το ζήτημα των αναδρομικών, η Ένωση μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Θα θέλαμε και πάλι να σας μεταφέρουμε την έντονη δυσαρέσκεια όλων των δικαστικών λειτουργών, για τους χειρισμούς και τις ρυθμίσεις, σχετικά με την καταβολή των αναδρομικώς οφειλομένων διαφορών των ποσών, που είχαν παρακρατηθεί για το χρονικό διάστημα από 1.8.2012 έως 30.6.2014».

Εξαπάτησαν και τους δικαστικούς, που τόσο τους χρησιμοποίησαν στην βρώμικη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Θα στεναχωρηθούν αν εξαπατήσουν εσένα που πίστεψες τα ψεύδη τους κατά εξ
ακολούθηση; 

ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Θοδωρής Τσέλας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ