ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

4 Πασόκ θα κατέβουν τελικά στις εκλογές.

Το κλεφτοαπασόκ του Βενιζέλου, 
το κλεφτοπασόκ του Τσίπρα, το κλεφτοπασόκ του Θεοδωράκη και το κλεφτοπασόκ του Παπανδρέου.


Το κλεφτοπασόκ του Βενιζέλου έφτασε να κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου ότι ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα» και ότι «συμπεριφέρεται ως κληρονόμος που θέλει να καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του».ΚΛΑΑΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
 
«Ποιος είναι συνεπώς ο λόγος που οδηγεί έναν πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που έλαβε τις καταλυτικές αποφάσεις για την ένταξη στο αρχικό μνημόνιο το 2010, να επιχειρεί να διασπάσει το κόμμα του; 

Η τοποθέτηση του τώρα γίνεται άραγε από σκοπιά «μνημονιακή» ή μήπως «αντιμνημονιακή»

Δεν υπάρχει πολιτικός λόγος, ούτε ιστορική και ηθική βάση. Τα κίνητρα είναι στενά προσωπικά» τόνισε η κυρία Καϊλή, η οποία προφανώς δεν ξεχνάει πως έχασε την έδρα της από τον ΓΑΠ.

Κ. Καϊλή μας, ο ΓΑΠ είναι ανήθικος και παράλογος γιατί μας έχωσε στα μνημόνια.

Κατανοούμε πως με εντολή Βενιζέλου είπατε πως ενοχλεί το Πασοκ γιατί ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα». Το Ποτάμι ας πούμε, δημιουργήθηκε μετά από παν-λαϊκό αίτημα; Αφού κι εκεί δικοί σας είναι.

Δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να γελάω ή να κλαίω…

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο 20ήμερο έχουμε να δούμε …Πολλές παραστάσεις…

Βρε ούστ από δω παλιοκλεφταράδες.

Θοδωρής Τσέλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ