ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Οι ολιγάρχες του πλούτου και της διαφθοράς εξουσιάζουν την χώρα.

Δεσμεύουν την Πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές, την ίδια ώρα, κατά την οποία Σαμαράς και Βενιζέλος πήραν στις πρόσφατες εκλογές μόλις 23% και 8% αντίστοιχα. Είναι κυβέρνηση μειοψηφίας βασισμένη στην πολιτική τρομοκρατία και σε βρώμικα συμφέροντα.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την Ρωσία του Γέλτσιν, όταν οι ολιγάρχες κατ’ ουσίαν κυβερνούσαν. Αυτό στην πραγματικότητα συμβαίνει και φαίνεται καθαρά και από τον ανασχηματισμό. Νέος τσάρος της οικονομίας ένας σύμβουλος του Σημίτη και του Παπαδήμου, που έκανε τα πρώτα του βήματα σαν άνθρωπος της FED του Γκρίνσπαν.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου είχαμε τις δηλώσεις Σόιμπλε και την έκθεση του Δ.Ν.Τ. Αμφότερες κάνουν σκόνη και θρύψαλα το «success story» του Σαμαρά και τα παραμύθια περί αναπτύξεως.

Σκέπτεσθε εάν ο Σόιμπλε και το Δ.Ν.Τ. έκαναν τις ανακοινώσεις τους πριν τις εκλογές ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Όμως ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ! Γιατί; Γιατί θέλουν, γιατί τους συμφέρει να είναι στην εξουσία οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και προπάντων οι 536 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να αγωνισθούν σκληρά με αγώνες πολιτικούς και κοινωνικούς να πέσει η κυβέρνηση της μειοψηφίας η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, μια κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται στους διεφθαρμένους ολιγάρχες, οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τα ΜΜΕ μιας στυγνής προπαγάνδας και τον κλεμμένο από τον Ελληνικό λαό εθνικό πλούτο της χώρας.

Γκρεμίστε τους! 

Αυτό είναι σήμερα το Εθνικό Καθήκον κάθε Πατριώτη.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ