ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πόσο ξεφτίλες και γελιοι τελικά θα γίνουν;;;;

ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 
ΤΟΥ GALOP.GR 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 
ΔΕΝ
 ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΝ...!!!



ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!



Πρωταρχικό μέλημα στις ινδονησιακές αρχές δεν αποτελούν οι προεδρικές εκλογές της Τετάρτης… αλλά η ψυχική υγεία εκείνων που θα τις χάσουν! 

Στις περασμένες βουλευτικές εκλογές το 2009, 7.000 υποψήφιοι δεν είχαν καταφέρει να εκλεγούν και παρουσίασαν ψυχικά νοσήματα και χρειάστηκε να νοσηλευθούν, λόγω της εξαιρετικής ψυχολογικής πίεσης που είχαν κατά την περίοδο της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του νοσοκομείου Mojokerto, στην ανατολική Ιάβα, Sugeng Mulyadi, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας το ιατρικό προσωπικό ετοιμάζει ήδη ειδικές πτέρυγες που θα δεχθούν τους χαμένους των εκλογών της ερχόμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του νοσοκομείου στην εφημερίδα «Jakarta Post», πολλοί από τους συνολικά 6.607 υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για μία από τις 560 θέσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων της νησιωτικής αυτής χώρας, είναι άπειροι, αφού για πρώτη φορά θέτουν υποψηφιότητα και το ψυχικό κόστος της αποτυχίας ενδέχεται να είναι μεγάλο.

Στο νοσοκομείο Mojokertoέχουν δημιουργηθεί ήδη 15 vip δωμάτια, με ψυγείο, κλιματισμό, δύο κρεβάτια, καναπέδες για τους επισκέπτες, κάμερες ασφαλείας που θα παρακολουθούν τους ασθενείς όλο το 24ωρο και βέβαια θα υπάρχει ψυχίατρος και βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό, στη διάθεση των αποτυχημένων πολιτικών, μέρα και νύχτα.

Σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται τέτοια vip δωμάτια, για να υποδεχθούν τους «ασθενείς της κάλπης», ενώ, σύμφωνα πάντα με το διευθυντή του νοσοκομείου Mojokerto, οι βαριές περιπτώσεις θα οδηγηθούν στα ψυχιατρεία της χώρας!

protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ