ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ Χ.ΞΗΡΟ "Αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες για να εκτελούν συμβόλαια του συστήματος"



Την παραίτηση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ζητεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή,  χαρακτηρίζοντάς τους "ανίκανους και επικίνδυνους", με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. 
«Η ΝΔ είναι η απόλυτη μήτρα της τρομοκρατίας: άφησε 30 επικίνδυνους τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σκοτώνουν (από τον Μαζιώτη και τον Ασπιώτη μέχρι τον Χριστόδουλο Ξηρό)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Να παραιτηθούν επιτέλους οι επικίνδυνοι, ανεύθυνοι και ανίκανοι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, προτού η ανυπαρξία τους προκαλέσει και άλλα αθώα θύματα», συμπληρώνει η Χρυσή Αυγή.
«Υπενθυμίζουμε ότι τα πολιτικά ανδρείκελα της Ν.Δ., που δίνουν άδειες σε δολοφόνους τρομοκράτες, απαγορεύουν στους παράνομα κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στην Βουλή κατά τις κρίσιμες για την πατρίδα μας ψηφοφορίες», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα μήτρα της τρομοκρατίας και εκτελεστής της δημοκρατία», καταλήγει η Χρυσή Αυγή.
Kύκλοι του κόμματος θεωρούν ότι "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχουν αφεθεί ελεύθεροι τριάντα τρομοκράτες ή ύποπτοι για τρομοκρατικέ ενέργειες τον τελευταίο χρόνο.
"Οι τρομοκράτες είναι το "μακρύ χέρι" του συστήματος, το οποίο το είδαμε εν δράσει την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του Λαϊκου Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο.
Τους αφήνουν ελεύθερους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Αυτοί αλλωστε καθόρισαν το νεότερη πολιτική ιστορία στην Ελλάδα μετά το 1974. Να θυμήσουμε τους εμπρησμούς του Μινίον, του Κατράτζου, του Λαμπρόπουλου κλπ που άλλαξαν την πολιτική πορεία του τόπου;
Την δολοφονία του Μομφεράτου της Απογευματινής και του Αθανασιάδη της Βραδυνής;
Την δολοφονία του Μπακογιάννη; Οι τρομοκράτες πάντα εργάζονταν για λογαριασμό του συστήματος και των ξένων υπηρεσιών"...
Την ίδια ώρα διαπιστώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη 17Ν (αρχικά ήταν 19, στο εδώλιο κάθισαν 16 άτομα) πλην του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και του Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκονται εκτός φυλακών ή παίρνουν πολυήμερες άδειες.
Ουσιαστικά μέσα στη φυλακή, πέρα από τους προαναφερθέντες, είναι ο 58χρονος Βασίλης Τζωρτζάτος, ο οποίος επίσης παίρνει άδειες, ενώ ο 51χρονος Σάββας Ξηρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας και ο 46χρονος Ηρακλής Κωστάρης παίρνει εκπαιδευτικές άδειες καθώς σπουδάζει Πληροφορική.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός (είχε καταδικαστεί σε έξι φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη) έλαβε άδεια παρ' ότι είχε υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, αφού στις αρχές Φεβρουαρίου 2011 πυρπόλησε το κελί του διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για την άρνηση της διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού να τον απομακρύνει από τα υπόγεια κελιά της ειδικής πτέρυγας, όπου κρατούνται οι καταδικασθέντες ως μέλη της 17Ν.
defencenet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ