ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ - Μπαλτάκος- Ο Ντογιάκος - Σαμαράς.


Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Defencenet και συγκεκριμένα από το ρωσικό rutube αποκαλύπτεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Εισαγγελέας Ντογιάκος που παρέδωσε σήμερα την πρότασή του για παραπομπή σε δίκη του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κατ΄ εντολή Σαμαρά.
Όπως ακούγεται από τα χείλη του τέως Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Παναγιώτη Μπαλτάκου ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός αποτελεί υποχείριο του πρωθυπουργού.
Ο διάλογος που ακούγεται έχει ως εξής:
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα
Ισίδωρος Ντογιάκος: Ο εισαγγελέας που "ρουφούσε" κρατικό χρήμα και είχε θέσεις δίπλα σε Υπουργούς κάνοντας τη... "βρόμικη δουλειά"!
Το 2007 ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης είχε αποκαλύψει τις διασυνδέσεις και τον ρόλο του Εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ως όργανο της εκτελεστικής εξουσίας, ο οποίος σήμερα ζήτησε επιτακτικά – και σε διαφωνία με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου – την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια.

Ισίδωρος Ντογιάκος: Ο πολυθεσίτης σύµβουλος του Αναστάση Παπαληγούρα
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:

Σύµβουλος του υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα-αποσπασµένος στο υπουργείο- διατέλεσε επί δύο, περίπου, χρόνια ο αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, συµµετέχοντας παράλληλα σε τέσσερις διαφορετικές έµµισθες νοµοπαρασκευαστικές επιτροπές και ασκώντας τα καθήκοντά του στο δικαστικό σώµα!

Η νέα αυτή αποκάλυψη εγείρει σοβαρές υποψίες για ευθείες επιρροές της πολιτικής ηγεσίας στη ∆ικαιοσύνη, καθώς ο κ. Ντογιάκος συνέταξε το πόρισµα βάσει του οποίου ασκήθηκε την Τετάρτη εν µέσω συζητήσεων και αντιδράσεων για την έκθεση Ζορµπά και το σκάνδαλο των οµολόγων δίωξη-εξπρές για τέσσερα αδικήµατα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Κίνηση που ερµηνεύθηκε ακόµη και από κυβερνητικά στελέχη σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ως «κίνηση συµψηφισµού» των πολιτικών ευθυνών που εντόπισε στην έκθεσή του ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυµα βρόµικου χρήµατος, κ. Γιώργος Ζορµπάς.
Ο ύποπτος πολιτικά χρόνος κατά τον οποίο ο κ. Ντογιάκος ολοκλήρωσε την έρευνά του και διαβίβασε τη δικογραφία για την άσκηση διώξεων σχετικά µε την υπόθεση της αγοραπωλησίας του οµολόγου του Ταµείου Εθνικής Οδοποιίας κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Παπακωνσταντίνου ήρθε να προστεθεί στην ενέργεια του προϊσταµένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Γιώργου Κολιοκώστα, ο οποίος επιχείρησε να «ακυρώσει» το πόρισµα Ζορµπά. Και όπως στην περίπτωση της κόρης του τελευταίου -η οποία έτυχε προνοµιακού διορισµού στη Βουλή µε ενέργειες της κυβέρνησης- και τους γιους του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρωµύλου Κεδίκογλου και του γραµµατέα του υπουργείου ∆ικαιοσύνης κ. Παναγιώτη Πανούρη (που συµµετείχαν σε νοµοπαρασκευαστικές επιτροπές), και ο κ. Ντογιάκος φαίνεται πως έτυχε ιδιαίτερης µεταχείρισης από την κυβέρνηση, όντας προσωπικός σύµβουλος του κ. Παπαληγούρα.

Ο κ. Ντογιάκος αποσπάστηκε στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης µε απόφαση του κ. Παπαληγούρα το καλοκαίρι του 2004, εν µέσω Ολυµπιακών Αγώνων. Στο υπ’ αριθµόν Γ225/30.8.2004 ΦΕΚ αναφέρεται επί λέξει: «Μετά από πρόταση του υπουργού ∆ικαιοσύνης αποσπάται για ένα έτος στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης ο Ισίδωρος Ντογιάκος, Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, για να παρέχει συνδροµή στο νοµοπαρασκευαστικό έργο του Υπουργείου και επιστηµονική υποστήριξη επί εξειδικευµένων νοµικών θεµάτων και θεµάτων σχετικών µε την εκπαίδευση των δικαστικών λειτουργών».
Ο αντεισαγγελέας Εφετών δεν ήταν µόνο προσωπική επιλογή του κ. Παπαληγούρα, αλλά επιπλέον ο πρώτος εν ενεργεία δικαστικός που επέλεξε ως σύµβουλό του ο υπουργός (όπως έχει δικαίωµα, σύµφωνα µε νόµο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ). Η δε τοποθέτησή του έγινε µόλις 20 µέρες µετά την προαγωγή του από εισαγγελέας Πρωτοδικών σε αντεισαγγελέα Εφετών (ΦΕΚ Γ209/10.8.2004). Σύµφωνα εξάλλου µε πληροφορίες, ο κ. Παπαληγούρας ανανέωσε την ετήσια αρχικά θητεία του κ. Ντογιάκου, και έτσι ο αντεισαγγελέας Εφετών άφησε τη θέση του στο υπουργείο (δηλώνοντας παραίτηση) λίγους µήνες πριν.

Πού μετείχε ο Ντογιάκος

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο ήταν έµµισθος σε τέσσερις επιτροπές. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, ο αντεισαγγελέας ορίστηκε επίσης µε αποφάσεις του κ. Αναστάση Παπαληγούρα ως έµµισθο µέλος των εξής νοµοπαρασκευαστικών επιτροπών:

1- Για «την προσέγγιση, την αµοιβαία αναγνώριση και την εκτέλεση ποινικών κυρώσεων στην Ευρωπαϊκή Ενωση» (υπ’ αριθµόν 96404/2004 απόφαση του υπουργού ∆ικαιοσύνης – ΦΕΚ Β1414 /15.9.2004). Στην επιτροπή που έπρεπε να ολοκληρώσει τις εργασίες της εντός ενός µηνός συµµετείχαν άλλα δύο µέλη και ο συνολικός προϋπολογισµός των αµοιβών τους ήταν 2.300 ευρώ.

2- Για «τον καθορισµό των µέσων και του τόπου καταστροφής των ναρκωτικών» (υπ’ αριθµόν 138021/2004 απόφαση του υπουργού ∆ικαιοσύνης – ΦΕΚ Β1824 /9.12.2004). Συµµετείχαν ακόµη εννέα µέλη που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους εντός τριών µηνών και ο συνολικός προϋπολογισµός των αποδοχών τους ορίστηκε σε 20.000 ευρώ.

3- Για «την πρόληψη και αντιµετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας» (υπ’ αριθµόν 32456/2005 του κ. Παπαληγούρα – ΦΕΚ Β466 /11.4.2005). Στην ίδια επιτροπή συµµετείχε και η κυρία ∆ήµητρα Παπαδοπούλου-Κλαµαρή, συγγενής του κ. Νικόλαου Κλαµαρή, νοµικού συµβούλου του πρωθυπουργού, και άλλα τέσσερα µέλη. Το έργο της έπρεπε να ολοκληρωθεί εντός τριών µηνών και ο προϋπολογισµός των αµοιβών ανερχόταν σε 10.500 ευρώ. Ο κ. Παπαληγούρας έχει διαφηµίσει µε πηχιαίους τίτλους το νοµοθετικό πλαίσιο που εισηγήθηκε η εν λόγω επιτροπή, θεωρώντας τον σχετικό νόµο µία από τις µεγαλύτερες “κατακτήσεις” του στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης!

4- Για «την κατάρτιση του νέου µισθολογίου του ∆ηµοσίου, των Ενόπλων ∆υνάµεων και των Σωµάτων Ασφαλείας» (υπ’ αριθµόν 50197/2005 απόφαση του κ. Παπαληγούρα – ΦΕΚ Β776/9.6.2005). Στην ίδια επιτροπή συµµετείχαν άλλα τρία µέλη που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους εντός τριών µηνών και το συνολικό κόστος των αµοιβών τους αγγίζει τις 9.000 ευρώ.








Ισίδωρος Ντογιάκος, ο άνθρωπος των «ειδικών αποστολών»


Αποκαλυπτικό άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Άνθρωπος ειδικών αποστολών» με έντονες πολιτικές φιλοδοξίες, αφού επιθυμία του είναι να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ., χαρακτηρίζεται ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, γνωστός ως «Παναθηναϊκάκιας».
Ισίδωρος Ντογιάκος, ο άνθρωπος των «ειδικών αποστολών»Το 2001 του είχε ανατεθεί να συντάξει το περίφημο πόρισμα για τις 150.000 παράνομες ελληνοποιήσεις πολιτών από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Όταν, όμως, μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονταν τα μισά μέλη της τότε κυβέρνησης Σημίτη, απέφυγε να ζητήσει την ποινική δίωξή τους και την άρση ασυλίας τους, καλυπτόμενος πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Η συνέχεια είναι γνωστή, με την ογκοδέστατη δικογραφία να καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων και τον κ. Ντογιάκο να «ποιεί την νήσσαν», παρά τις παραστάσεις διαμαρτυρίας που έκανε για διερεύνηση της υπόθεσης ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Κώστας Σημαιοφορίδης, που είχε ορισθεί πρόεδρος της Επιτροπής η οποία εξέτασε την αλλοίωση από εισαγόμενους ψηφοφόρους του εκλογικού αποτελέσματος της 9ης Απριλίου 2000. Η απάντηση που έλαβε ο κ. Σημαιοφορίδης από τον κ. Ντογιάκο ήταν «δεν μπορεί να τα βάλει με τους Γιώργο Παπανδρέου, Θεόδωρο Πάγκαλο, Γρηγόρη Νιώτη, Βάσω Παπανδρέου, Μιχ.Χρυσοχοϊδη, Φίλιππο Πετσάλνικο και Γιώργο Ρωμαίο, που είχαν άμεση ή έμμεση συμμετοχή στις παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών».
Παρά ταύτα, ο ίδιος διατήρησε τις επαφές του με το κόμμα της Ν.Δ., στην οποία διοχέτευσε μέρος του πλούσιου προανακριτικού υλικού, με την υπόσχεση ότι θα αξιοποιηθεί μελλοντικά με την άνοδό του στα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως κι έγινε.
«Έθαψε» το σκάνδαλο των ελληνοποιήσεων - μαϊμού
Αλλά και με το ΠΑΣΟΚ έπαιξε παιχνίδι ο κ. Ντογιάκος, καθώς «έθαψε» το πόρισμα - φωτιά που συνέταξε ο πρέσβης Χαρ. Δημητρίου και κατελόγιζε βαριές ποινικές ευθύνες σε βάρος του τότε υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου και επτά διπλωματικών υπαλλήλων του Ελληνικού προξενείου στην Μόσχα, οι οποίοι είχαν στήσει βιομηχανία χορηγήσεων της Ελληνικής υπηκοότητας σε Τσετσένους, Γεωργιανούς, Αρμένιους κ.λπ., που «βαφτίστηκαν» ομογενείς. Σύμφωνα με την Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διεξήγαγε ο κ. Δημητρίου στα προξενικά γραφεία της Μόσχας, της Τιφλίδας και του Νοβοροσίσκ, συνέβησαν σημεία και τέρατα με τις ελληνοποιήσεις μαϊμού.
Οι αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε ο κ. Δημητρίου προκειμένου να μην κατονομάσει τους πολιτικούς που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο, είχε ως αποτέλεσμα να περιγραφούν στην ΕΔΕ φωτογραφικά, μάλιστα, οι ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος δεν προχώρησε σε καμιά πειθαρχική δίωξη των επίορκων διπλωματικών υπαλλήλων. Ο κ. Ντογιάκος παρότι ενημερώθηκε προφορικά από τον κ. Δημητρίου ότι καταβάλλεται προσπάθεια συγκάλυψης των αποτελεσμάτων της έρευνας, αντί να προχωρήσει στις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες, προτίμησε την σιωπήαφού είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι το θέμα έχει λήξει κι όλες οι πλευρές (κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση) επιθυμούν για διαφορετικούς λόγους το κουκούλωμα της υπόθεσης, που εκτός των άλλων, ρεζίλεψε την χώρα μας διεθνώς, αφού μεταξύ των άλλων ελληνοποιήθηκαν και Ρώσοι μαφιόζοι όπως οι διαβόητοι Σολόνικ και ο Ταταρένκοφ.

ΠΗΓΗ: Χ.Α






Χαράλαμπος Βουρλιώτης και Νίκος Μιχαλολιάκος κάνανε μαζί την θητεία τους στην 77 Γ΄ ΕΣΣΟ, ως υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί!

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ; 

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;


Μέχρι τώρα πλανιόταν σαν φήμη, αλλά το επιβεβαίωσε με άρθρο της στην ιστοσελίδα «Κοινωνικός Εθνικισμός» η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια: Ο διαβόητος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης που συνέταξε το καταδικαστικό για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή κατηγορητήριο, βασιζόμενος στο πλαστό καταστατικό του Λαϊκού Συνδέσμου, που του έδωσε ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, έχει προηγούμενα με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο: Όπως αποκαλύπτει η κ. Ζαρούλια, Χαράλαμπος Βουρλιώτης και Νίκος Μιχαλολιάκος κάνανε μαζί την θητεία τους στην 77 Γ΄ ΕΣΣΟ, ως υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί! Και επειδή ο Μιχαλολιάκος τον είχε πήξει στα καψώνια καθότι ο Βουρλιώτης ήταν από τότε… «προοδευτικός», ο συγχωριανός του Αθανασίου και της Κουτζαμάνη από την Λέσβο, το κράταγε «μανιάτικο» στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον εκδικήθηκε μόλις του δόθηκε η ευκαιρία!..




ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ το εξής: Σε οποιοδήποτε άλλο ευνομούμενο Κράτος και μόνο η πληροφορία ότι ο Βουρλιώτης είχε προηγούμενα με τον Μιχαλολιάκο από την θητεία τους ως Υ.Ε.Α., θα ήταν λόγος εξαιρέσεως του «προοδευτικού» εισαγγελέα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Αλλά, βέβαια, η Ελλάς των Σαμαρο-Βενιζέλων δεν είναι ευνομούμενο Κράτος. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, η δίκη της Χρυσής Αυγής καταφθάνει και η Ελληνική Ιστορία θα γράψει τον αντεισαγγελέα Βουρλιώτη στα μαύρα κατάστιχά της, δίπλα στους δικαστές που καταδίκασαν τον Κολοκοτρώνη. Και το σαθρό κατηγορητήριο Βουρλιώτη για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή θα διδάσκεται στις Σχολές των Δικαστών, ως παράδειγμα κακής και στρατευμένης Δικαιοσύνης, που ντροπιάζει την Δικαστική Εξουσία…



Κοινός Νούς - Εφημεριδα "Στόχος"




....Το «έγκλημα» που οδήγησε στην παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής ήταν ότι έκοβε ψηφαλάκια από τη Νέα Δημοκρατία και ότι μίλησε ειλικρινά για Εθνική Ανεξαρτησία σε ένα καθεστώς υποτακτικών και για κάθαρση στον χώρο των διεφθαρμένων.


Απόσπασμα απο το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής :«8 ομιλίες στην Βουλή»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ