ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αλβανοί και Τούρκοι στις στρατιωτικές σχολές! Με εντολή Βενιζέλου – Σαμαρά στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη του Αθανασίου.


Με εντολή Σαμαρά στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη του Αθανασίου: Αλβανοί και Τούρκοι στις στρατιωτικές σχολές! ΒΙΝΤΕΟ


Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα. Δεν ήταν, φαίνεται, αρκετό για τους σαμαροβενιζέλους το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας ή η αναγνώριση του ψευδοκράτους του Αττίλα, θέλουν πριν φύγουν οριστικά και αμετάκλητα από την πολιτική ζωή του τόπου να προκαλέσουν ζημιά που θα πάρει δεκαετίες να επανορθωθεί.

Θυμίζουμε το θέμα με την εισαγωγή αλλοδαπών στις παραγωγικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η ΝΔ στην προσπάθειά της να παραστήσει την «πατριωτική» δύναμη είχε πει ότι θα κατέβαζε τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα ήταν προϋπόθεση για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές η Ελληνική καταγωγή.

Αυτή η τροπολογία έγινε πολυχρηστικό εργαλείο του συστήματος, αφού χρησιμοποιήθηκε εις διπλούν, παρότι δεν υφίστατο λόγος. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε επικοινωνιακά, αφού η ΝΔ υιοθετώντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, προσπάθησε να παραστήσει το «πατριωτικό» κόμμα. Αρωγός σε αυτή την επικοινωνιακή προσπάθεια τα τσοντοκάναλα του ψεύδους, τα οποία προπαγάνδισαν με κάθε δυνατό τρόπο αυτή την τροπολογία. Η δεύτερη φορά που χρησιμοποιήθηκε η εν λόγω τροπολογία ήταν με τα περιβόητα SMS.

Είπαμε προηγουμένως ότι έγινε επικοινωνιακή της χρήση, παρότι δεν υφίστατο λόγος. Και δεν υφίστατο λόγος διότι πολύ απλά η εν λόγω τροπολογία ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. Δεν κατατέθηκε ποτέ διότι πολύ απλά ο Σαμαράς φρόντισε να αποσυρθεί, ώστε να ευτελιστούν ακόμα περισσότερο οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Τελικώς έμειναν σε ισχύ οι αποφάσεις του ανθελληνικού κράτους, οι οποίες επιτρέπουν την εισαγωγή αλλοδαπών στις παραγωγικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Εναντίον αυτών των καταστροφικών αποφάσεων είχαν προσφύγει απόστρατοι αξιωματικοί, με το προφανές σκεπτικό ότι η ασφάλεια της χώρας δεν είναι πεδίο μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων και ιδεολογικών αγκυλώσεων και συνεπώς δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος, στις παραγωγικές σχολές, σε ανθρώπους που δεν διαθέτουν ελληνική εθνική συνείδηση, επειδή πολύ απλά δεν είναι Έλληνες.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ, με «εντολή Σαμαρά», απεφάνθη ότι οι αλλοεθνείς θα μπορούν να εισάγονται κανονικώς στις παραγωγικές σχολές παρά το προφανές γεγονός ότι τίθεται, με αυτόν τον τρόπο, η εθνική ασφάλεια σε αμφισβήτηση. Το «σκεπτικό» των συμβούλων της επικρατείας που αποφάσισαν αυτό το αίσχος ήταν ότι «το άρθρο 4 του Συντάγματος«εγγυάται την ίση πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις δημόσιες λειτουργίες» και δεν επιτρέπει διάκριση των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με την εθνική τους καταγωγή. Σε αυτό το σκεπτικό υπάρχουν δύο προφανή παράδοξα:

Οι Έλληνες δεν διαθέτουν διαφορετικές εθνικές καταγωγές, ώστε να υφίσταται διάκριση ανάμεσα στην μία ή στην άλλη. Τα νομικά εκτρώματα του Σημίτη που εξισώνουν την καταγωγή με την πολιτογράφηση δεν αφορούν κανένα σώφρον άνθρωπο.

Οι Έλληνες που επιθυμούν να εισέλθουν στις παραγωγικές σχολές υφίστανται ήδη διακρίσεως, βάσει ύψους και βάρους παραδείγματος χάριν. Θα πρέπει, λοιπόν, βάσει του «άρθρου 4» να απαλειφθούν όλες οι προϋποθέσεις για εισαγωγή σε αυτές τις σχολές; Αν ναι τότε γιατί ο Βενιζέλος πήρε Ι – 3 και ο Σαμαράς λούφαρε την θητεία του;

Το σωστό σκεπτικό, βάσει του οποίου θα έπρεπε να απαγορευτεί η είσοδος αλλοεθνών στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ και ΣΑ, ήρθε από δύο συμβούλους της επικρατείας, οι οποίοι δυστυχώς μειοψήφισαν. Σύμφωνα με τους εν λόγω συμβούλους από τις Συνταγματικές επιταγές «δεν συνάγεται το δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών να γίνονται δεκτοί στις παραγωγικές Σχολές στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», οι οποίες «αποτελούν τον βασικό θεσμό που διαφυλάσσει την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και ιδίως σε περίοδο κρίσεως είναι απαραίτητο να διαθέτουν συνοχή και υψηλό ηθικό» και συνεπώς «είναι απαραίτητο, ενόψει της γεωπολιτικής θέσεως της χώρας, όπως προκύπτει από την νεότερη ιστορία της και του ευαίσθητου χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως σε περίοδο κρίσεως, αυτές να στελεχώνονται μόνο από Έλληνες πολίτες με ελληνική καταγωγή».

Υπενθυμίζουμε την σφοδρή αντίδραση της Χρυσής Αυγής, όταν αποσύρθηκε η τροπολογία για το γένος στις στρατιωτικές σχολές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ