ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



Ο άνθρωπος ακόμη και μέσα από τη φυλακή, καταφέρνει και προκαλεί εγκεφαλικά στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Δεν είναι άλλος από τον Ηλία Κασιδιάρη, τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, τον άνθρωπο, που δεν είναι «αντιμετωπίσιμος» όπως ειπώθηκε από στόμα πολιτικού του αντιπάλου. 

Ήταν αρκετή μία πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή της Κέρκυρας για να καταρριφθούν τα επιχειρήματα της συγκυβέρνησης και να φανεί, όλη η αλήθεια που κρύβουν από τον ελληνικό λαό. Σε τριάντα λεπτά μίλησε για τα πάντα: Για τις παράνομες προφυλακίσεις, για την ελεγχόμενη δικαιοσύνη, για το ξεπούλημα της πατρίδας στους ξένους τοκογλύφους και τραπεζίτες, στα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Μίλησε για το σχέδιο πτώχευσης του Έλληνα, για τις υπόγειες συμφωνίες των κυβερνώντων ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία εις βάρος του ελληνικού λαού. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης –μετά τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής- είναι ο μόνιμος πονοκέφαλος των κάθε είδους αντιπάλων του. Επειδή δεν είναι «αντιμετωπίσιμος» τον έκλεισαν στη φυλακή. Μάλλον ατύχησαν με την πάρτη του. Και μέσα από τη φυλακή τους πονοκεφαλιάζει ακόμη περισσότερο. Κάθε του δήλωση, γραπτή ή προφορική, κάθε του συνέντευξη, βγάζει την αλήθεια που ο λαός θέλει να ακούει και οι κυβερνώντες του κρύβουν. Κατακεραυνώνει τους αντιπάλους του με το λόγο του που είναι πατριωτικός και αληθινός. Μια εμφάνισή του ολίγων λεπτών στην ορκωμοσία του στο Δήμο Αθηναίων, έφθασε για να μιλά όλη η Ελλάδα για μέρες. Με μία δήλωσή του τα είπε όλα: 

 «Στο τέλος νικά πάντα η Ελλάδα». Αυτή του η δήλωση έδωσε κουράγιο σε κάθε έλληνα απογοητευμένο από το σύστημα. Ξέρουν ότι υπάρχει μια φωνή, ακόμη και μέσα από τη φυλακή, που δεν τη λυγίζουν οι αλυσίδες και μιλά στην ψυχή τους. 

Ήμουν αυτήκοος μάρτυς μιας συνομιλίας μεταξύ δύο πιθανών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο. Μεταξύ άλλων είπαν: 

-«Κι ο Τσίπρας τα γυρίζει τώρα τελευταία. Όλο στις ΗΠΑ τρέχει, τα έχει βρει με τη Μέρκελ, για καλό είν΄ αυτό; …». 

-«Εγώ σου λέω θα έχουμε καινούρια μνημόνια με τον Τσίπρα και να με θυμηθείς. Αλλά και ποιον να ψηφίσουμε; Τους κλέφτες που μας ρήμαξαν τόσον καιρό; ». 

– «Δεν ξέρω. Κατηγορούμε τη Χρυσή Αυγή αλλά βλέπω ότι μόνο αυτούς έκλεισε στη φυλακή ο Σαμαράς, τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και τους άλλους. Τον Τσίπρα δεν τον πειράζει. Λένε πως θα συγκυβερνήσει ο Σαμαράς με τον Τσίπρα. Αν είναι έτσι, ένα απ’ τα ίδια θα’ χουμε» 

– «Αυτοί οι χρυσαυγίτες μου φαίνονται ότι είναι οι καλύτεροι απ’ όλους. Καλά τους έλεγαν κλέφτες και απατεώνες»

– «Γι’ αυτό τους κλείσανε φυλακή, επειδή τα έλεγαν καλά και τους φοβηθήκανε. Δεν έχεις κι άδικο. Οι καλύτεροι είναι».

Ο απλός κόσμος έχει τη σωστότερη κρίση. Καμιά φορά η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η προπαγάνδα, φέρνουν τον Έλληνα στο σημείο να κάνει λάθος επιλογές. Ο καθένας όμως κατά βάθος γνωρίζει το σωστό και τελικά έστω και με καθυστέρηση το πράττει, πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας του.

Μαρία Δημάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ