ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Δύσκολοι καιροί για συστημικούς στη νέα Ευρώπη!....ΚΥΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ , ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΜΕ 29%.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.




Μετά την ψυχρολουσία στη Γαλλία, το σύστημα έχει ενώπιόν του ένα νέο παρόμοιο πρόβλημα, αυτή τη φορά στην Αυστρία. Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση, οι λεπτομέρειες της οποίας θα δημοσιευθούν τη Δευτέρα στο μεγάλο εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό «Προφίλ», το εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων είναι πρώτο με ποσοστό 29%! Έπονται, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα με 25%, το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα με 19%, οι Πράσινοι με 13% κ.τ.λ.

Στο υποθετικό ερώτημα της ίδιας δημοσκόπησης, ποιόν θα επέλεγαν οι ερωτηθέντες ως καγκελάριο (ερώτηση ανάλογη της δικής μας για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό»), το 20% τάσσεται υπέρ του σημερινού καγκελάριου, του Σοσιαλδημοκράτη Βέρνερ Φάιμαν, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο εθνικιστής Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, με19%

Δύσκολοι καιροί για συστημικούς στη νέα Ευρώπη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ, τις οποίες δημοσιεύει το γνωστό ιστολόγιο Κουρδιστό Πορτοκάλι, η νουδούλα πιάνει πάτο και η Χρυσή Αυγή έχει ήδη περάσει στη δεύτερη θέση. Ιδού:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.

Ο Σαμαράς υποπίπτει στο ένα καταστροφικό ολίσθημα μετά το άλλο κι όλοι όσοι θέλουν την καταστροφή της ΝΔ, εύχονται να μην κάνει πρόωρες εκλογές και ως την Άνοιξη του 2015 να έχει διαλυθεί εντελώς το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ στο 11-13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12-14%.

Ο Βενιζέλος από το πουθενά αρχίζει να εισπράττει από την φθορά της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό για την ασχετοσύνη Χαρδούβελη-Σαμαρά είναι και το γεγονός των συνεχών παρεμβάσεων του Χαρδούβελη, ο οποίος στο μεταξύ μάς έχει πει του κόσμου τις παπαριές για τον εαυτό του και τα εκατομμύρια που τον περίμεναν στο εξωτερικό, την στιγμή που ο τσαχπίνης Χάρης Θεοχάρης, (ο οποίος λούζεται πλέον στις όχθες του Ποταμιού), αποκάλεσε ξεφτιλισμένο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος επιχείρησε να του φορτώσει τις ευθύνες για το πατάτα του EΝΦΙΑ!

Ιδού τα ποσοστά που δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή-Αύγουστος 2014.

ΣΥΡΙΖΑ 23-25%
Χρυσή Αυγή 13-15%
ΕΛΙΑ 12-14%
ΝΔ 11-13%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7-9%
ΚΚΕ 6-8%
ΑΝΕΛ 4-6%
ΔΗΜΑΡ 1,5-2,5%





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ