ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Γιατί όλα αυτά;

ΟΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ



Έχει αρχίσει πλέον να γίνεται πασιφανές ότι η «εκστρατεία» που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την «μικρή» ΔΕΗ οδεύει προς την ολοκληρωτική αποτυχία.

Διότι για να φθάσει το αίτημα στην Ολομέλεια της Βουλής θα έπρεπε να κατατεθεί ενιαίο κείμενο υπογεγραμμένο από 120 βουλευτές.

Δυστυχώς όμως σύμφωνα με την ιστορική πραγματικότητα βάσει της οποίας η αριστερά αδυνατεί να ξεπεράσει τις εσωτερικές της αδυναμίες και τις έριδες για την πρωτοκαθεδρία, το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να καταθέσουν δικά τους αιτήματα καθώς κάποιοι βουλευτές, αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζητούμενο το παρόντος δεν είναι να σχολιάσουμε για μια ακόμη φορά τις συγκρούσεις θέσεων και τάσεων καθώς και την αθεράπευτη φιλαρχία των ηγετών της αριστεράς, κάτι που άλλωστε έχουμε αναφέρει πολλάκις, αλλά για να επισημάνουμε ότι κανένα από τα λεγόμενα αντιπολιτευτικά κόμματα που μετέχουν στην κίνηση εναντίον της κυβερνητικής απόφασης για το θέμα της ΔΕΗ, δεν προσμετρά τους ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί λοιπόν είναι οι δημοκράτες, αυτοί είναι οι αντιρατσιστές, αυτοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να επικρατήσει στην Ελληνική κοινωνία ένα κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας.

Το μέλλον της ΔΕΗ και των υπαλλήλων της έχει μικρότερη σημασία από την συμπλεγματική ιδεολογική στεγανότητα των δήθεν σωτήρων της εργατικής τάξης. Εμείς είχαμε δηλώσει δια στόματος του Αρχηγού μας εδώ και πολύ καιρό, ότι είμαστε έτοιμοι να υπερψηφίσουμε οποιαδήποτε πρόταση, από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο και εάν προέρχεται, φθάνει να είναι προς όφελος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.

Διότι για τους Έλληνες Εθνικιστές προέχει το καλό και η σωτηρία του Τόπου, όχι το ποιος θα φανεί και το ποιος θα αποκομίσει πολιτική υπεραξία από κάποιες σημαντικές ενέργειες.

Τελικά εμάς αποκαλούν Φασίστες, αλλά όπως αποδεικνύεται καθημερινά, άλλοι είναι οι «Φασίστες».

Από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2012, αμέσως φάνηκε η προσπάθεια των πάντων για την περιθωριοποίηση μας. Καταλύοντας κάθε είδους δημοκρατικής και κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, άπαντες οι σαλτιμπάγκοι συνηγόρησαν για το σαμποτάρισμα του καθορισμού Χρυσαυγίτη αντιπροέδρου της Βουλής, αφού βάσει νόμου είχαμε αυτό το δικαίωμα, διάφοροι υπουργοί αρχής γενομένης από τον κωμικό κύριο Δένδια, προκλητικά δεν απαντούσαν σε επερωτήσεις βουλευτών μας, λες και τους δίνεται το δικαίωμα από το σύνταγμα και από την θέση τους να απαντούν κατ επιλογή ή απέφευγαν καν να προσέλθουν εντός της αιθούσης, σε κάθε ομιλία βουλευτών μας υπήρχαν φραστικές προκλήσεις από τους παριστάμενους και άκρως μεροληπτική συμπεριφορά εκ μέρους του εκάστοτε προεδρείου.

Γιατί όλα αυτά;

Διότι εμπρός στην αλήθεια και στην καταγγελία της ανομίας, του ανθελληνισμού και του δοσιλογισμού,  δεν διστάζουμε να περιορίσουμε και να ευνουχίσουμε την διαλεκτική μας μέσα στα όρια μίας ανούσιας ευπρέπειας και ετικέτας.

Χωρίς να γινόμαστε χυδαίοι ή υβριστές, άφοβα καταγγέλλαμε σε οξύ και καυστικό τόνο, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια σε σύνολο και όχι αποσπασματικά, αντεθνικές και μειοδοτικές πράξεις της κυβέρνησης και όλων αυτών που ως βδέλλες  απομυζούν τον Λαό, στήνοντας πάνω στην πλάτη του την πολιτική τους μακροημέρευση. Διότι τους επικίνδυνους για την Πατρίδα και το Έθνος αυτούς που εγκλημάτησαν πλουτίζοντας  εις βάρος του Λαού και που τον καταδίκασαν να επιβιώνει σε καθημερινή εξαθλίωση, δεν είναι δυνατόν να τους καταγγέλλεις με το λευκό χειρόκτιο, αλλά να τους διαπομπεύεις.

Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους όλοι οι άθλιοι προσπάθησαν και συνεχώς προσπαθούν με σκευωρίες, συνομωσίες, με ψέματα και συκοφαντίες να μας περιθωριοποιήσουν.  

Αλλά η καταξίωσή μας στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού που μας τίμησε με την ψήφο του κατατάσσοντας μας στην τρίτη θέση, αποτελεί γι εμάς την δικαίωση για τον Ιερό Αγώνα που διεξάγουμε.  

Είναι το εφαλτήριο από το οποίο θα εκτιναχτούμε ψηλότερα και μαζί με τον Ήλιο θα διαλύσουμε το ξενόδουλο σκότος που καλύπτει την Ελλάδα και τις καρδιές μας.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ