ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ



Ενώ κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσουν καθημερινά πυρά εκατέρωθεν (δια κωμικών ανακοινώσεων…), για τα μάτια του κόσμου, κάποιοι δουλεύουν παρασκηνιακά για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου), γνωρίζοντας ότι θα καταστεί αναπόφευκτη από το αποτέλεσμα των επομένων εκλογών (έλλειψη αυτοδυναμίας – υψηλό ποσοστό Χρυσής Αυγής). 

Μάλιστα, δε διστάζουν να το αναφέρουν στον τύπο ως ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, προφανώς για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη. Ένας απ’ αυτούς που προαλείφονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή την φαινομενικώς αφύσικη συγκυβέρνηση, είναι και ο Δημητράκης Αβραμόπουλος, ο οποίος την προανήγγειλε ως εξής στην σημερινή Real News:

«Σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ τέτοιου είδους συναινέσεις, στο μέτρο που οι αυτοδυναμίες είναι πλέον δύσκολη υπόθεση.

Εφόσον ο λαός δεν θα έδινε αυτοδυναμία σε ένα κόμμα όλες οι επιλογές είναι θεμιτές, κάτω από όρους ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης με κοινό παρανομαστή το συμφέρον της Ελλάδας. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια, όταν τοποθετείται εντός συνταγματικού τόξου».

- Και βέβαια, αυτό που λέει ο φον Δημητράκης –εκτός απροόπτου- θα συμβεί. Μπορεί και μ’ αυτόν (κατοχικό) πρωθυπουργό. Αλλά, τι έρχεται μετά; Μήπως η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό καίγονται τα λαμόγια να μας βγάλουν εκτός παιχνιδιού;

-Τις δέουσες απαντήσεις θα τις δώσει συντομότατα ο καθ’ ύλην αρμόδιος: ο ελληνικός λαός! 
Μέχρι τότε, κάντε λίγη υπομονή…

Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ