ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το μήνυμα των ευρωεκλογών



Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών απεδείχθη μια μεγάλη πολιτική νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνάμα ήττα για το ψευδεπίγραφο «συνταγματικό τόξο» και το πολιτικό του προσωπικό. Αρχίζοντας την ερευνητική μας ματιά από τους «άλλους» θα δούμε, καταρχάς, ότι η ΝΔ έχασε 7 ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο του 2012. Εννοείται, φυσικά, πως αν η σύγκριση γινόταν με τις αντίστοιχες ευρωεκλογές του 2009, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για την ΝΔ, ενώ πλέον θα μιλούσαμε πλέον για την απόλυτη συντριβή. Ακόμη και τώρα, όμως, η ΝΔ έχασε το 1/4 της εκλογικής της επιρροής σε σχέση με πριν από 2 χρόνια. Και όμως, ο Σαμαράς, σαν να μην τρέχει τίποτα, έκανε μια «ανάλυση» του αρνητικού αποτελέσματος, η οποία έβγαζε τη ΝΔ περίπου ως νικητή… Ο τύπος αυτός, ο οποίος αποτελεί την επιτομή της πολιτικής ψευδολογίας, έχει καταφέρει να οδηγήσει τη ΝΔ στα πρόθυρα της διάσπασης και της διάλυσης. Αν, μάλιστα, δούμε και το στραπάτσο των υποψηφίων της ΝΔ στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς, τότε η ήττα της ΝΔ αποκτά ακόμη πιο ευρεία διάσταση.
Από την άλλη μεριά, ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε «πολύ λίγος» για να μπορέσει για να μπορέσει να φανεί ως ο απόλυτος κυρίαρχος. Η όποια νίκη του βασίζεται περισσότερο στην κυβερνητική ανυπαρξία παρά στις δικές του ικανότητες. Έμεινε στα ίδια ποσοστά με αυτά του Ιουνίου του 2014, αλλά σε επίπεδο ψηφοφόρων έχασε περίπου 140.000 ψήφους. Αναμφισβήτητα, λοιπόν, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό για το μόρφωμα της Κουμουνδούρου.
Ακόμη πιο τραγελαφικά, όμως, είναι τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι τόσο υπερήφανο για το παρελθόν του ώστε μεταμφιέστηκε σε «Ελιά», για να σώσει τα προσχήματα. Η «Ελιά», λοιπόν, έλαβε το 8% των ψήφων και ορισμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, με απύθμενο και απίστευτο θράσος, παρουσίασαν το όλο σκηνικό ως… θρίαμβο του Βενιζέλου! 
Για να το γελοίο της όλης υπόθεσης υπενθυμίζουμε ότι η… θριαμβεύουσα «Ελιά» έχασε το 1/3 της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2012, ενώ αν οι συγκρίσεις γίνουν με τις ευρωεκλογές του 2004 (36,64%) και τις βουλευτικές του ιδίου έτους (43,92%), τότε μιλάμε για ολική πανωλεθρία και απόλυτη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Χώρας. Το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο «Το ποτάμι» του συστημικού δημοσιογράφου Θεοδωράκη φάνηκε κατώτερο των προσδοκιών των αφεντικών και των προαγωγών του αντιπαθητικού αυτού «νούμερου». Μπορεί ο καθεστωτικός τύπος να «έσπρωχνε» σκανδαλωδώς το τεχνητό αυτό ανοσιούργημα (με κορυφαίο, φυσικά, το «Έθνος», το οποίο είχε γράψει ότι «το ποτάμι» αγγίζει το 15%...), αλλά οι διαθέσεις του Λαού ήταν πολύ διαφορετικές. Εν τούτοις, το γεγονός ότι ένα φτηνό κατασκεύασμα, το οποίο βασιζόταν σ’ έναν τύπο που η παρουσία του θύμιζε πολύ περισσότερο stand up comedy παρά σοβαρή πολιτική παρουσία, έλαβε έστω αυτό το 6,6% αποτελεί ένα δείγμα για την αποπολιτικοποίηση και την «χαβαλέ» διάθεση που έχει ένα μέρος του κόσμου. Το ΚΚΕ ανέβηκε λίγο σε σχέση με την πανωλεθρία του 2012, είναι όμως ολοφάνερο ότι η παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό βασίζεται πάνω στην δύναμη της συνήθειας και της πλήρους αποδοχής του από το σύστημα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απεδείχθη τελικά ότι ο πολιτικός τους βίος θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Ίσως να μην φτάσει καν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Όσο για την ΔΗΜΑΡ, το βράδυ της 25ης Μαρτίου γράφτηκαν οι τίτλοι του τέλους για τους απογόνους του ΚΚΕ Εσωτερικού και των θαυμαστών του «συντρόφου» Τσαουσέσκου. Ένα κόμμα, το οποίο πρωτοστάτησε στην διοχέτευση αισχροτήτων και μίσους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με διάφορους χυδαίους εθνομηδενιστές, όπως η Ρεπούση, ο Παπαδόπουλος, ο Μαργαρίτης κτλ.
Και μέσα σ’ όλο αυτόν τον ορυμαγδό των καθεστωτικών κομμάτων, ο αναμφισβήτητα Μεγάλος Νικητής των εκλογών ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΜε τον Αρχηγό Μας και άλλους τέσσερις Βουλευτές αδίκως προφυλακισμένους, με όλη την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα να κατηγορείται κι αυτή, με άλλους Συναγωνιστές επίσης αδίκως προφυλακισμένους, με πλήρη αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ταυτόχρονη αρνητική προπαγάνδα εναντίον μας, με την κρατική χρηματοδότηση κομμένη εδώ και πολλούς μήνες, με επιχείρηση νοθείας στις κάλπες και, πολύ περισσότερο, με δύο δολοφονημένα Αδέλφια μας από το παρακράτος του καθεστώτος, εν τούτοις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μια αύξηση 35% της εκλογικής της δύναμης, γινόμενη και επισήμως το Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδας
Σ’ όλους όσοι θεωρούν ότι εφησυχάζουμε και είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε ως εδώ, τους διαβεβαιώνουμε ότι ικανοποιημένοι θα είμαστε μόνον όταν νικήσουμε και απελευθερώσουμε την Πατρίδα από τους διεθνείς τοκογλύφους και το ντόπιο υπηρετικό τους προσωπικό. .
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
              



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ