ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές με διευθύνσεις κατοικίας μαϊμού!!



Με αθλιότητες και παρανομίες επιδιώκουν οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον. Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί διαπιστώθηκαν σε εκλογικούς καταλόγους και χάρη στην αντίδραση πολιτών το θέμα έφτασε μέχρι τη Δικαιοσύνη, η οποία και έπραξε το καθήκον της.

Συγκεκριμένα, 15 κάτοικοι της Νισύρου προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπίστωσαν πως στις ονομαστικές καταστάσεις του δημοτολογίου της Νισύρου, υπήρχαν τα ονόματα 50 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν εγγραφεί παρανόμως προεκλογικά στους εκλογικούς καταλόγους. 

Οι κάτοικοι του νησιού υποστήριξαν πως οι αλλοδαποί δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, γεγονός που καθιστά την εγγραφή τους στους καταλόγους παράνομη. Μάλιστα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, αναμενόταν εγγραφή επιπλέον αλλοδαπών με την ίδια μέθοδο, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες.

Μπροστά σε αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις δια των οποίων επιδιώκεται η νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, το Πρωτοδικείο της Κω απεφάνθη πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους, διότι εγγράφηκαν κατά τρόπο παράνομο.

Η υπόθεση της Νισύρου είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Με δόλιες μεθόδους, καθ' όλα παράνομες, εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους αλλοδαποί, δίχως να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται. Βεβαίως, δεν είναι οι αλλοδαποί εκείνοι οι οποίοι κόπτονται να ψηφίσουν, αλλά οι απατεώνες των κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς οι οποίοι και γυρεύουν νέα εκλογική πελατεία.

Καθώς καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Νισύρου, η εγγραφή των κοινοτικών αλλοδαπών έγινε χωρίς να προσκομισθεί εκ μέρους τους κάποιο έγγραφο ή δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει η μόνιμη κατοικία τους στο Δήμο Νισύρου, η σχετική δε βεβαίωση του δημάρχου ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής εκδόθηκε χωρίς να προσκομισθεί τέτοιο δικαιολογητικό.

Καθίσταται σαφές, πως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μεταχειρίζονται παράνομες πρακτικές προκειμένου να περισώσουν ότι προλαβαίνουν από τα πολιτικά τους ναυάγια.

Το Κίνημα και ο Ελληνικός Λαός θα περιφρουρήσει τόσο την εκλογική διαδικασία όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα: η συντριβή των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, είναι κατάσταση μη αναστρέψιμη, οι παρανομούντες δε, να είναι βέβαιοι πως θα λογοδοτήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ