ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα Ιδανικά και οι Αξίες είναι υπεράνω κάθε πλούτου


Στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, σε μια χώρα χωρίς ιδανικά και αξίες, όπου κυριαρχούν οι προδότες, οι ανθέλληνες, τα προσκυνημένα κομματόσκυλα και κάθε λογής μικροαστός Νεοέλληνας που θέλει μόνο την βόλεψή του και κοιτάει πως θα κάνει λαμογιές, να φάει λεφτά και πως θα φάει τον συνάνθρωπο του... Άτομα που πρόδωσαν την πατρίδα με τις πράξεις και τις επιλογές τους... Αυτοί που θέλουν την ηρεμία τους μέσα στο σπίτι και έξω από την πόρτα τους, και χαλασμός να γίνεται, δεν τους καίγεται καρφί...

Υπάρχουμε και εμείς όμως μέσα στην σημερινή μίζερη κατάντια τις χώρας, εμείς που συνειδητά σηκώνουμε ανάστημα, κρατώντας ψηλά της σημαίες και τα λάβαρα του Εθνικισμού και αντιστεκόμαστε στα σχέδιά τους. Εμείς οι Εθνικιστές αγωνιζόμασταν πάντοτε για αξίες και ιδανικά, και αυτό όχι για πλούτη. Εμείς οι τελευταίοι πιστοί στα ιδανικά και τις αξίες τις ιδεολογίας τις Πατρίδος και τις Ορθοδοξίας μας, αγωνιζόμασταν, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε μέχρι να καθαρίσει η χώρα.
Είναι μοιραίο να ανατείλει ένας νέος κόσμος μέσα από τα ερείπια μιας θλιβερής εποχής που τελειώνει, της εποχής των τοκογλύφων. Σε αυτόν τον νέο αυτό κόσμο πρέπει να υπάρχει μια δυνατή και ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό για μας ευρίσκεται υπεράνω όλων, αποτελεί Δόγμα και πρωταρχικό μας καθήκον, ενάντια στην κάθε λογιστική οπτική του κάθε υπηρέτη των παγκόσμιων τοκογλύφων, του κάθε δειλού, που δεν τολμά να αναμετρηθεί με την Ιστορία.
Αγωνιζόμαστε μέχρι να αφυπνιστεί και ο τελευταίος Έλλην, για το Έθνος και την Φυλή. Το υπέρτατο χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας είναι να διατηρήσουμε την αγνότητά μας και να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας ως Έλληνες, ως συνεχιστές τις μεγάλης Ιδέας, με πρότυπα μας τους ήρωες των Ελλήνων που είναι χιλιάδες, αυτοί που έχυσαν το αίμα τους για τα ιδανικά τις Πατρίδος, για να είμαστε ελεύθεροι εμείς.
Με ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας, απόλυτα αφοσιωμένοι στα δίκαια του Έθνους μας δίνουμε τον Αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα.
Αυτήν την Πατρίδα που πολλοί την μισούν και την προδίδουν, πρέπει να την υπερασπιστούμε, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την ξεπουλήσουν! Έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία χιλιάδων ετών να ξαναγίνουμε ένα Μεγάλο Έθνος αντάξιο του μεγάλου χθες, προορισμένο για ένα μεγάλο αύριο!
Πορευόμαστε στο μέλλον με τον αγώνα μας για τα ιδανικά αυτού του τόπο και για την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα, μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 
Κικίδης Ιωάννης – Τ.Ο. Πέλλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ