ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.

«Μόνο ο κύριος Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κυρίου Μπαλτάκου».

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στα σχόλια Κεδίκογλου, ότι δηλαδή φλερτάρει με ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, προς άγρα ψήφων, όσον αφορά τον υποψήφιο του για τον δήμο Αθηναίων κύριο Σακελλαρίδη.

Αφορμή είναι η επιστολή που έστειλε ο καθηγητής κύριος Γούδης (και όχι Γουδής) στον κύριο Σακελλαρίδη καθαρά θεωρητικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι με αφορμή αυτό το συμβάν και οι μεν και οι δε εξάντλησαν για μια ακόμη φορά, αφού άλλωστε πρόκειται για την Χρυσή Αυγή την προεκλογική και πολιτική αθλιότητά τους.

Οι μεν της κυβέρνησης ομιλώντας για «γλυψίματα» του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και προβάλλοντας κατόπιν της επιστολής Γούδη την αναμφισβήτητη κατ αυτούς σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους «νεοναζί».

Οι δε της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας με περιφρονητικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον καθηγητή κύριο Γούδη και συνεχίζοντας γενικότερα να μας κατονομάζουν «ναζί» και εγκληματίες.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο….., ο τρόμος. Ο πανικός για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και η αναμφισβήτητη άνοδός στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Άπαντες και δεξιοί και αριστεροί, έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι παρά τις αναίτιες και παράνομες διώξεις, παρά την περιθωριοποίηση του λόγου και του αντίλογου μας, μέσω του αποκλεισμού μας από τα ΜΜΕ (μέχρι και εχθές η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής, προβλήθηκε στις 2.15 τα ξημερώματα), παρά τους οχετούς λασπολογίας και συκοφαντιών, παρά την καταχρηστική απαγόρευση της κρατικής επιδότησης, παρά την ακροαριστερή τρομοκρατία και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, η άνοδος είναι καταιγιστική και ακατάσταλτη.

Και φυσικά ο πανικός τους εντείνεται ακόμη περισσότερο συνειδητοποιώντας, ότι κάποτε, ίσως και πολύ σύντομα, κάποιοι από αυτούς θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης για τα έργα και τις ανομίες τους.

Πάντως ο κύριος Κεδίκογλου δεν έχει και απόλυτο άδικο.

Όντως οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι του ΣΥΡΙΖΑ από την μια μας απειλούν δια στόματος κυρίου Τσίπρα, ο οποίος διατυπώνει ευθέως απειλή κατά ενός επίσημου κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώνοντας ότι όταν θα γίνει πρωθυπουργός (κούφια η ώρα!!!) θα δείξει μηδενική ανοχή απέναντί μας, ενώ για τους Ξηροχλωρούς, Μαζιώτηδες, Πυρήνες και όλες γενικότερα τις ακροαριστερές συμμορίες, που βαρύνονται από πραγματική εγκληματική δράση και όχι για αερολογίες, δεν κάνει την παραμικρή νύξη και από την άλλη από την επομένη κιόλας του πρώτου γύρου των εκλογών (υπάρχουν ανάλογα σχόλια σε προηγούμενο κείμενο μας), κάποια στελέχη όπως η κυρία Παπαδόγιαννη, ο κύριος Σκουρλέτης, η κυρία Δούρου έχουν αρχίσει να μιλούν για παραπλανημένους λόγω αγανάκτησης ψηφοφόρους, οι οποίοι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ ψηφίζοντας τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό όμως που τους εμφανίζει στα όμματα μας πιο φαιδρούς και κωμικούς είναι το γεγονός του ότι ενώ κάνουν σαν την… άντε να μην πούμε, που θέλει να συνουσιαστεί, προσποιούνται και τους αδιάφθορους διαχωρίζοντας την θέση τους και διαψεύδοντας κάθε μορφή εκλογικής επικοινωνίας με τον χώρο μας.

Ναι, αλλά δεν είναι δυνατόν από την μια να καθυβρίζεις και να προσβάλεις αυτόν τον ιδεολογικό χώρο και από την άλλη να φλερτάρεις με τους ψηφοφόρους του. Αλλά είπαμε παραπλανημένοι και βρέθηκαν οι πνευματικοί καθοδηγητές και αφυπνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να διδάξουν ταξική συνείδηση. Αυτή των Βορείων προαστίων, της οικονομικής ευμάρειας, της τριφηλής διαβίωσης και της εκ του ασφαλούς επαναστατικότητας.

Ας μην κάνουν όμως όρεξη οι μεν και οι δε.

Ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον συνειδητοποιήσει απόλυτα ότι και οι δυο αποτελούν τις διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος, ανθέλληνες και δοσίλογοι όντες υπηρετώντας τα συμφέροντα μιας διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας. Όπως επίσης έχει συνειδητοποιήσει, ότι η Πατρίδα και ο Ελληνισμός μπορούν να αναγεννηθούν και να ακμάζουν ξανά, μόνο μέσω του Εθνικιστικού ιδεώδους. 

Με όλους αυτούς, οψόμεθα εις Φιλίππους (την Κυριακή).

Νικόλαος Παπαδιονυσίου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ