ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ !



Μέσα από ύβρεις, συκοφαντίες, φίμωση, πολιτικές διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες, αναδεικνύεται μια νέα συμπαγής εθνικιστική δύναμη στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ιστορικό προηγούμενο δεν υπάρχει, τουλάχιστον από το 1950 μέχρι σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το εθνικιστικό κίνημα συμμετέχει αυτόνομα, χωρίς συμμαχίες και προσμίξεις, πανελλαδικά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και καταγράφει τόσο υψηλά ποσοστά. 

Με πολιορκητικούς κριούς από την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (Κασιδιάρης, Παναγιώταρος), εμβολίζει το χώρο της αυτοδιοίκησης που τον λυμαίνονται εδώ και 65 χρόνια η ψοφοδεξιά και το αριστερό συνονθύλευμα με τις παραφυάδες του. 

Μέχρι σήμερα όλο αυτό το σύμφυρμα βυσσοδομεί και σκυλεύει τον εθνικό κορμό μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμους -Περιφέρειες), όπου έχει εγκατασταθεί, κατατρώγοντας τα υγιεί κύτταρα των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας ένα βρώμικο αλισβερίσι εξουσίας, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα σήψης παρακμής και διαφθοράς.

Τώρα αυτό το απόστημα θα σπάσει με τη δυναμική είσοδο των εθνικιστών στα συμβούλια της αυτοδιοίκησης.Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε με την εκλογή ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ συμβούλου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, υπό την καθοδήγηση του οποίου μετά από λίγο χρονικό διάστημα, εισήλθε για πρώτη φορά μεταπολεμικά εθνικιστικό κόμμα στην ελληνική βουλή, με το εντυπωσιακό ποσοστό 7% και έκτοτε άρχισαν να τρίζουν τα θεμέλια του σάπιου συστήματος. 

Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τί πρόκειται να συμβεί με την δυναμική παρουσία των εθνικιστών στις τοπικές κοινωνίες όλης της χώρας. Αυτή η πρώτη μεγάλη νίκη στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη προίκα για τη μεγάλη πορεία μέχρι τη ΝΙΚΗ. Όπως διαμήνυσε και ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς από τα κελιά της τιμής (όπου δεν θα είναι για πολύ ακόμα), ήρθε η ώρα να τους πάρουμε φαλάγγι.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ