ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Russia Today - για τη Χρυσή Αυγή και τη θέση της για την Ουκρανία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ από το μεγαλύτερο ρωσικό πρακτορείο 


Την στιγμή που τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων είτε κωφεύουν για τις παρουσιάσεις των συνδυασμών του Λαϊκού Συνδέσμου είτε συκοφαντούν τον νόμιμο μας αγώνα είτε παραπληροφορούν την ελληνική κοινωνία για τις προτάσεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Κινήματος.

Συγκεκριμένα κατά την παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος" ήρθε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο από το μεγαλύτερο ρωσικό μέσο το οποίο κάλυψε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι πήραν δηλώσεις από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ:




H Χρυσή Αυγή λέει ότι η "εξέγερση" στην Ουκρανία χειραγωγείται από τις ΗΠΑ Ο Ηλίας Παναγιώταρος με δηλώσεις του εξέφρασε την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για τις εκλογές στην Αττική το Σάββατο, αποκαλώντας τον ως τον μόνο νόμιμο ηγέτη της Ουκρανίας. 

Ο πολιτικός καταδίκασε επίσης τις ενέργειες των βίαιων διαδηλωτών στο Κίεβο, ο οποίος είπε ότι ήταν εξτρεμιστές που υποκινούνται από τις ΗΠΑ. Το εθνικιστικό κόμμα πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση στην Αττική για δημαρχιακό υποψήφιου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ