ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης : Θα μετονομάσουμε την Μητροπόλεως σε «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»



Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, την οποία παρουσίασε αποκλειστικά η εφημερίδα "Στόχος".
Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:
Ομολογουμένως η εξαγγελία του Ηλία Κασιδιάρη για την δημιουργία αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στην Αθήνα ως προτεραιότητα για τον ίδιο και την «Ελληνική Αυγή» είναι κάτι που αποδέχονται με ευχαρίστηση οι Ελληνόψυχοι. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εμπρός» το περασμένο Σάββατο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Πρώτη προτεραιότητά μας όμως είναι η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλουπου αποτέλεσε ως προσωπικότητα την μεγαλύτερη ελπίδα του λαού μας για εθνική και πνευματική αναγέννηση. Μάλιστα θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο, το άγαλμα να βρίσκεται πλησίον της Μονής Πετράκη για να τον βλέπουν κάθε μέρα αυτοί που θα έπρεπε να συνεχίζουν το έργο του, αλλά κωφεύουν».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο «Στόχος» για το θέμα, μας διαβεβαίωσε προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα πως ταυτόχρονα θα εισηγηθεί την μετονομασία της οδού Μητροπόλεως στο κέντρο των Αθηνών, σε οδό «Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου». Έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι φλύκταινες που θα βγάλουν οι «γνωστοί» που ακόμη ακούν τον Χριστόδουλο και ταράζονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ