ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”.Νομίζουν πως θα σώσουν το διεφθαρμένο καθεστώς με γελοίες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις .

Ξεφτίλα - Αιτία παραίτησης


Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Ξεφτίλα - Αιτία παραίτησης: Στέλεχος του Θεοδωράκη πίσω από δημοσκοπήσεις που “φουσκώνουν” το “ποτάμι”Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.
makeleio.gr
Υ.Γ. 1: Αν δεν είναι αυτός λόγος παραίτησης του εν λόγω "καθηγητή" από την ακαδημαϊκή θέση που καταχράστηκε, τότε πραγματικά θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση της λέξεως "τσίπα" στα εν Ελλάδι λεξικά. 
Υ.Γ. 2: Στην παραπάνω φωτογραφία ο εν λόγω "καθηγητής" ποζάρει όλο καμάρι σε κομματικό "μνημείο" των σφαγέων του Ελληνισμού, που θέλαν "ανεξάρτητη" Μακεδονία όπως ο ομοϊδεάτης του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ