ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο Πατέρας του δολοφονημένου από τρομοκράτες, Γιώργου Φουντούλη, λέει τα αυτονόητα.VIDEO.


Για «πολιτική στάση, συνεπή με την επαναστατική δράση του», έκανε λόγο ο δικηγόρος του Χρ.Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.










Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε: «Δεν είχα επικοινωνία μαζί του, ωστόσο η μακροχρόνια σχέση μας, μου επιτρέπει να πω πως πρόκειται για πολιτική απόφαση, απόλυτα συνεπή με την επαναστατική του δράση».



«Για πολιτική απόδραση» που είναι «συνεπής» με την πολιτική του δράση και τις απόψεις του Χριστόδουλου Ξηρού έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του Ραγκούσης, επιβεβαιώνοντας την απόδραση του πελάτη του.

Ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του αθάνατου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Κανάλι Ε.

Μίλησε για την υποτιθέμενη δημοκρατία που ελευθερώνει τους κατά συρροή δολοφόνους και την στυγερή δολοφονία των δύο αδελφών μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των τρομοκρατών. 

Σημείωσε ότι όσοι διαπράττουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν θα έπρεπε να βλέπουν ούτε καν το φως του ήλιου, ενώ αν υπήρχε η θανατική ποινή, θα έπρεπε να είχε ήδη εφαρμοστεί.


















**Τι μπουρδέλο σύστημα είναι αυτό, που δίνει άδεια από τις φυλακές σε αμετανόητους εγκληματίες, παρανοϊκούς τρομοκράτες, βιαστές, ρατσιστές λαθρομετανάστες που είναι μέσα ισόβια;

Δεν μπορώ να πιστέψω σε τόσο μεγάλη δόση ηλιθιότητας και ασχετοσύνης. 

Ο ένας αποφυλακίζεται λόγω παρέλευσης 18μήνου, ο άλλος παίρνει άδεια και την κοπανάει. Δεν γίνεται να είναι τόσο κρετίνοι. Κάτι άλλο παίζει...
Να έχουμε να ασχολούμαστε με την τρομοκρατία του Ξηρού και του Μαζιώτη για να ξεχάσουμε την τρομοκρατία του Στουρνάρα. Υποτίθεται θα τους φορούσαν βραχιολάκι για εντοπισμό μέσω GPS. Ούτε αυτό έγινε. Δεν θα τα βρήκαν με τον προμηθευτή στη μίζα... 

Ποιος ξέρει ποιες μανούλες θα κλάψουν πάλι τις παράπλευρες απώλειες από τις "απαλλοτριώσεις" των τεμπελοεπαναστατών, και πόσο θα πληρώσουμε τις επιχειρήσεις εντοπισμού τους. Κεδίκογλου, λύσε μας την απορία: είσαστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ όλοι σας, ή μας δουλεύετε ψιλό γαζί;

Γ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ