ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: 

Πάνω από 2000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Filippion, η οποία αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές. Πολλοί φίλοι του Κινήματος, οι οποίοι κατέκλυσαν το ξενοδοχείο έμειναν εκτός της αίθουσας, η οποία δεν χώρεσε το πλήθος.

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα, με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν συχνά σε χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την αποκάλυψη της άθλιας σκευωρίας, η οποία οδήγησε στην πολιτική δίωξη και στην παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών,Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Για ακόμη μια φορά διατρανώσαμε την παλλαϊκή απαίτηση: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

Χαιρετισμός Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Χαιρετισμοί Συναγωνιστών Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Μιχάλη Τσακίρη και Νίκου Χρυσομάλλη
Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας (Α΄ μέρος) Ηλίας Κασιδιάρης
Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας (Β΄ μέρος) Ηλίας Κασιδιάρης

«Ξεσκεπάζουμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής»

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ