ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου: ''Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά το αίμα''

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ''


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός" με τίτλο Ρεσιτάλ υποκρισίας από τους φαρισαίους του «δημοκρατικού τόξου»
Αναλυτικά το άρθρο:
«Λυπούνται» δήλωσαν για την δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών, που μέχρι χθες τους στοχοποιούσαν και τους έλεγαν εγκληματίες
Ούτε μία καταδίκη πολιτική για το στυγερό ΠΟΛΙΤΙΚΟ έγκλημα, για την στυγνή δολοφονία δύο νέων ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νέο Ηράκλειο. Δηλώσεις γενικόλογες, χωρίς πολιτικό χαρακτήρα και επίσης λόγια αισχρά και βέβηλα και υπονοούμενα για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»… 
Ένα μήνα πριν όταν το θύμα ήταν αριστερός, όπως είπαν, είχαμε δηλώσεις επί δηλώσεων με πρώτες αυτές του Προέδρου της δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Τώρα σιωπή… 
Η ένοχη σιωπή όλων αυτών οι οποίοι είχαν στοχοποιήσει τα θύματα, δυο από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες. 
Όσο για τον Σαμαρά και τον Παπούλια έγραψε στα ΝΕΑ της Τρίτης 5 Νοεμβρίου ο σίγουρα όχι φίλος της Χρυσής Αυγής δημοσιογράφος Παπαχρήστου: «Το χρώμα του αίματος. Τέταρτο 24ωρο σήμερα και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Πολιτεύματος (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Βουλής, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) λέξη δεν βρήκαν να πουν για τους δύο νεκρούς χρυσαυγίτες. Ούτε καν τα αυτονόητα. Κρίμα. Γιατί το χρώμα και η οσμή του αίματος είναι ίδια για όλους. Δεν γνωρίζουν ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες…» 
Κρίμα και από εμάς. Αλλά καλύτερα έτσι για να καταλάβει επιτέλους ο Λαός ποιοι είναι αυτοί που τον εξουσιάζουν. Για να αντιληφθεί την απέραντη υποκρισία τους. 
ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ καθ΄ όλα και πιστοί υπηρέτες των Φαρισαίων δεν είχαν και δεν έχουν κανέναν λόγο να λυπούνται για το ΑΙΜΑ που χύθηκε των 2 νέων της Χρυσής Αυγής από τους δολοφόνους. Άλλωστε γι’ αυτούς οι δύο νεκροί δεν υπήρξαν τίποτε άλλο από μέλη μιας «εγκληματικής οργάνωσης»…  
Αυτό έλεγαν και το λένε και σήμερα. Ποιος ο λόγος να τιμήσουν τον θάνατο δύο «εγκληματιών»; Τα ίδια που ισχύουν για τους πολιτικούς, ισχύουν βεβαίως και για τα γεμάτα μίσος κατά της Χρυσής Αυγής ΜΜΕ. 
Όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες μετά το αίμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 ας γνωρίζουν ότι τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο.
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

defencenet.gr




ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...;;; 


ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...!!!



Η απόλυτη διαπλοκή μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Αρχών και Δικαιοσύνης αποδείχθηκε περίτρανα χθες για ακόμη μια φορά με τον γάμο του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου

Στην γαμήλια δεξίωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι διαπλεκόμενοι του αντισυνταγματικού τόξου, με πρώτο και καλύτερο όπως αποκαλύπτει το zougla.gr και το defencenet τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με πολιτικούς παράγοντες και ο νοών νοείτω... 

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους από τους προσκεκλημένους της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν πραγματικά ένα πανηγύρι για την "εις γάμου κοινωνία" μεταξύ ΝΔ, Πασόκ, επιχειρηματιών και θεσμικών παραγόντων της χώρας.

Η σύζυγος και η κόρη του Βενιζέλου με την Φώφη Γεννηματά


Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Σταύρο Καλαφάτη


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος


Πέρα από τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ήταν εκεί ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου με την κόρη της Ελβίνα, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων Στράτος Σιμόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο  υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκόρδας, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος,  ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης από την Τράπεζα Πειραιώς, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Μιχάλης Γεράνης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλης Θωμόπουλος και κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Κώστας  Χαΐτογλου.


Ας σημειωθεί ότι η θέση του ειδικού γραμματέα του ΥΠΕΘΑ είναι αυτή που κατά το παρελθόν απέφερε μίζες και άφθονο μαύρο χρήμα στους πολιτικάντηδες που την κατέλαβαν

Δυστυχώς οι φάκελοι των σκανδάλων είναι καλά κλειδωμένοι στα συρτάρια του Αρείου Πάγου. Ο Οικονόμου, ως κολλητός του Σαμαρά, διορίστηκε "αξιοκρατικά" σ' αυτή την πολυπόθητη θέση.

Ο Βουρλιώτης με την παρουσία του στην εν λόγω δεξίωση δίπλα σε Παναγιωτόπουλο, οικογένεια Βενιζέλου και λοιπούς μεγαλοπαράγοντες του "αντισυνταγματικού τόξου", έδωσε ένα ακόμη βαρύ πλήγμα στην ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Μετά τη δημοσιοποίηση και αυτής της αποκάλυψης για τον συγκεκριμένο παράγοντα (που είχε συμμετάσχει ως συνεργάτης του Πετσάλνικου στην προώθηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών) δεν του μένει κανένας άλλος δρόμος πέραν της παραιτήσεως. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα διαγραφούν οι ποινικές του ευθύνες για την εκτέλεση του εγκληματικού σχεδίου κατά της Χρυσής Αυγής.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ Είπα φασίστας δεν θα μείνει !,


ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1975-2013)


ΠΗΓΗ: xryshaygh.com






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ