ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

"ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"... ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...!!!

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ



O δολοφόνος (πρέπει να είναι άρρωστο ψυχολογικά άτομο εκτιμούν οι ειδικοί της ΕΛΑΣάρχισε να πυροβολεί αρχικά προς το μέρος του 4ου μέλους της Χρυσής Αυγής το οποίο είδε την κίνηση και έτρεξε για να διαφύγει. Τον πυροβόλησε δύο φορές, αλλά κατάφερε και γλίτωσε, σκύβοντας και κάνοντας ελιγμούς.

Το άτομο αυτό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταθέσει, επισήμως τουλάχιστον, στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο μάρτυρας αυτός να έχει δει το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καμία ιδιαίτερη προφύλαξη παρά μόνο ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ή να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον σωματότυπο των δύο δραστών.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Γέροντας ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και έτρεξε να μπει μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όταν και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι δύο άτυχοι νεαροί, Φουντούλης και Καπελώνης, είχαν γυρισμένη την πλάτη, γύρισαν να δουν τι συνέβη και μέχρι να προλάβουν να αντιδράσουν δέχθηκαν πυρά στο θώρακα και έπεσαν στο έδαφος.

Αμέσως μετά ο δράστη με απόλυτη ψυχραιμία τους πλησίασε, έδωσε τη χαριστική βολή, επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα με το συνεργό του και διέφυγαν προς την Αττική οδό.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρεις σημαντικές μαρτυρίες, μια εκ των οποίων είναι γυναίκα. Ένας από τους μάρτυρες, μάλιστα, άκουσε τον ένα δράστη να μιλά σε καθαρά ελληνικά.

Φεύγοντας φώναξαν "Σας σκοτώσαμε γιατί είστε φασίστες"!

Επίσης έχουν στη διάθεσή τους δύο βίντεο που δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας, ένα από τα γραφεία της Χ.Α. και ένα από σούπερ μάρκετ, ενώ εξετάζουν και βίντεο από εταιρείες που βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να εγκατελείψουν τη μοτοσυσκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς. 

defencenet.gr


Πρώτο κόμμα με 39% η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του zougla.gr, προ της άνανδρης δολοφονίας των Ελλήνων εθνικιστών.


Έσπασε τα κοντέρ και έσκισε τα πτυχία των δημοσκόπων η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr που παρουσιάστηκε στο Extra 3 και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου...

Η οργή των Ελλήνων για τις άδικες και παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της άθλιας σκευωρίας.

Δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο. Περαστικά και πολλά μπουκάλια ξύδι σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το αντισυνταγματικό τόξο. 

Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και στέκονται δίπλα στον αγνό, νόμιμο και απροσκύνητο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. 

Ερχόμαστε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ