ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ…




“Γιατί;” είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. “Ποιοι όπλισαν το χέρι των δολοφόνων”, “Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του φρικτού εγκλήματος;”

Ενάμιση μήνα μετά το φονικό του Π. ΦΥΣΣΑ δεν βλέπουμε την ίδια ενημερωτική καταιγίδα στα κανάλια!

Δεν ξέρουν τους ενόχους; Δεν ξέρουν τους ηθικούς αυτουργούς;

Δεν άκουσαν ποτέ τις δηλώσεις της Λ. Κανέλλη ” Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας δεν πρόκειται να μείνει”;

Όλοι εμείς δεν υπήρξαμε θεατές των δελτίων ειδήσεων επί ενάμιση μήνα που έλεγαν για μαντριά, για τάνκς και όποιες άλλες μ@λ@κίες πετούσαν στον αέρα πληρωμένοι ψευδομάρτυρες;

Κάντε όλοι την αυτοκριτική σας! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ!

Άλλοι κιοτεύοντας στον αγώνα, άλλοι σκιαγμένοι για την πορεία των μικρών θέλω τους και τα συμφέροντά τους!

Σκεφτείτε τον φόβο που έσπειραν Δένδιας – Σαμαράς – Αθανασίου, με τα ντου σε σπίτια και γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για να βρουν τι;

Σκεφτείτε πως “τούτοι εδώ εφέρανε ντουφέκια γεμάτα μπαρούτι” και όμως ο δικός μας Αρχηγός είναι στην φυλακή!

Πόνος, οργή και ερωτήματα… Αλλά και ψυχραιμία!…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Ούτε τους νεκρούς της Μαρφίν, ούτε όμως και την δολοφονία του Φύσσα, ούτε τα 2 παλλικάρια μας που χάθηκαν για τις ιδέες τους και την Ελλάδα που έκρυβαν στην ψυχή τους, ούτε τον τρίτο έλληνα που παλεύει για την ζωή του στο χειρουργείο, ούτε τους 4.000 αυτόχειρες αξιοπρεπείς Έλληνες!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Όλους εκείνους που ωφελεί η εκτροπή της κοινωνίας με το ζόρι και που δεν είναι άλλοι από τους Σαμαρά – Βενιζέλο και την κυβέρνησή τους.

Όλοι αυτοί οι νεκροί ζητούν δικαίωση!

Και η δικαίωση θα έρθει! Με κάθε νόμιμο τρόπο…

Θα έρθει…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ