ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

"Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις ιδέες της "Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ-Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ-VIDEO!!!! Ξεβρακώνεται ένα ολόκληρο δημοσιογραφικό-πολιτικό σύστημα.


Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες μας δίνουν, συν τοις άλλοις, την ευκαιρία να μπορέσουμε να κρίνουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, για την όλη τους συμπεριφορά στο απαράδεκτο, απ΄όλες τις απόψεις σκηνικό που παίζεται γύρω από την άδικη και ανέντιμη προφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και των άλλων Συναγωνιστών. 

Ήταν η ευκαιρία να έχουμε θετικές εκπλήξεις από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε και αρνητική αντιμετώπιση από άλλους, από τους οποίους αναμέναμε μια διαφορετική στάση.

Θα σταθούμε σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσα από την αντίθετη αντιμετώπιση που είχαν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τηλεοπτική εκπομπή, δύο πρόσωπα με εντελώς ανόμοιες κομματικές προτιμήσεις. 

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, η οποία είναι.....
αριστερή: Είχε συνταχθεί με το Φώτη Κουβέλη στις προηγούμενες εκλογές..) αλλά έχει εντιμότητα και θάρρος γνώμης, και ο «πολύς» Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη ΝΔ και δηλώνει «εθνικιστής». 

Η Μαρούπα μιλώντας εμπεριστατωμένα είπε ξεκάθαρα ότι η διαδικασία δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε με πολιτική εντολή του Σαμαρά στον υπάλληλό του Δένδια και αυτός με την σειρά του στον αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.

Χωρίς να διστάσει είπε ότι ο Σαμαράς στις ΗΠΑ θα βρισκόταν με την αμερικανοεβραϊκή επιτροπή και δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια, δηλαδή την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή. 


Στο άκουσμα αυτής της θέσης ο Κρανιδιώτης εξεμάνη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για περιθωριακές απόψεις και στην απάντηση της Μαρούπα ότι οι τράπεζες των δανειστών μας είναι σε εβραϊκά χέρια ο συνήθως λαλίστατος Κρανιδιώτης το μόνο που ψέλλισε ήταν ότι αυτή η άποψη έχει «μπόλικο αντισημιτισμό» και ότι «δεν απαντά».

Μια αριστερή είχε το σθένος να πει φωναχτά αυτό που κάποιος «εθνικιστής» δεν τολμά να πει, ίσως για λόγους που αυτός ξέρει. Τονίζουμε το περιστατικό αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τέτοιου είδους «εθνικιστές» δρουν παραπλανητικά επειδή καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωση δηλαδή σε συστημικούς φορείς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ διαψεύδει ΜΜΕ και κυβέρνηση για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ