ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα στην αρχαία Ρώμη δεν είχε τόσο βάθος και τόσα παρακλάδια, όσο το σάπιο σύστημα.

ΠΩΣ Η ΨΕΥΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

l-32

“Λένε ψέματα ότι θα βοηθήσουν τον κόσμο. Παίρνουν χρήματα για να δημιουργήσουν στρατό που εκπαιδεύεται σε χώρους εκπαίδευσης. Υπάρχει ένας τέτοιος στη Μάνδρα Αττικής και ένας στη Μαλακάσα. Μέσα σε κανονικά στρατόπεδα που μας βάζαν μέσα οι μεγάλοι. Μας έδερναν για να αντέχουμε τον πόνο, έτσι κάνουν. Μας λέγαν ότι ετοιμάζουν στρατό για την προστασία του κόσμου”.

“Η κάθε τοπική έχει τον δικό της μισθοφόρο. Είναι οι επίλεκτοι που επιλέγονται για να αναλάβουν τις πιο βαριές δουλειές”.

Καινούργιες αποκαλύψεις μέσω του Newsit.gr ετέρου ανωνύμου και άγνωστου Χρυσαυγίτη, ή τέως Χρυσαυγίτη.

Τι κακό και αυτό το τελευταίο διάστημα. Σε όλα τα κανάλια να εμφανίζονται σαν τα σαλιγκάρια κατόπιν νεροποντής ανώνυμα, τέως ή νυν μέλη της Χρυσής Αυγής και να προβαίνουν σε τρομερές και φοβερές ¨αποκαλύψεις”.

Ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα στην αρχαία Ρώμη δεν είχε τόσο βάθος και τόσα παρακλάδια.

Φάλαγγες, εξαμελείς ομάδες κρούσεις, μισθοφόροι δολοφόνοι, κρυφά στρατόπεδα, εκπαιδευτές εν ενεργεία αξιωματικοί των Ειδικών δυνάμεων του στρατού, διασυνδέσεις με την αστυνομία και όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο ομάδες λυκανθρώπων που εμφανίζονται στις πανσελήνους, καθώς και ιπτάμενοι δράκοι.

Με τέτοια σενάρια και με τέτοια καλπάζουσα φαντασία, μπορούμε άνετα να γυρίσουμε τον “Άρχοντα των Δακτυλιδιών” νούμερο 4 “οι προβαλλόμενες φαντασιώσεις από τα άθλια ΜΜΕ”.

Δεν έχουμε λοιπόν δίκιο, όταν συμπεραίνουμε, ότι ούτε η συνωμοσία του Κατιλίνα είχε τέτοια διαπλοκή;

Γιατί εδώ πλέον μιλάμε για την συνωμοσία της Κατίνας.
 
Γιατί τα κολοσσιαία και χοντροκομμένα ψεύδη που προβάλλουν, οι ασύστολες συκοφαντίες και η ακατάσχετη λασπολογία, οι νοσηρές και κραυγαλέες φαντασιώσεις, μόνο για το πνευματικό επίπεδο της κυρά Κατίνας είναι,  αν και αυτό ακόμη τίθεται σε αμφισβήτηση.

Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει εντελώς. Ορμώμενοι από τις κατευθυντήριες εντολές που λαμβάνουν από το επιτελείο της δικομματικής κυβέρνησης, εντελώς πλέον αποθρασυμένοι, επιδίδονται σε αήθη και αναίσχυντα παραληρήματα ψεύδους, προβάλλοντας αυτή την φορά, μια μοναδική αντεστραμμένη πραγματικότητα. Γιατί τώρα πλέον ο πόλεμος που κάνουν δεν διεξάγεται μόνο στην διαστρέβλωση και παραχάραξη επί του ιδεολογικού πεδίου, αλλά η καταφανείς προσπάθειες τους, επιδιώκουν να απογυμνώσουν εντελώς το Εθνικιστικό Κίνημα από αξίες και ιδανικά, ανάγοντας το σε καθαρά εγκληματική οργάνωση.

Καθημερινά και συνεχώς αυτό ακούμε να προβάλλεται και να διατυμπανίζεται. Καταγγελίες ανωνύμων τέως μελών που αποκαλύπτουν τα “μυστικά” της οργάνωσης, καταγγελίες συνδικαλιστών και μελών κομματικών οργανώσεων για παλαιότερες επιθέσεις και απειλές μελών της Χρυσής Αυγής, τα πάντα  εξωραϊσμένα με όλο αυτό το ντελίριο παραστρατιωτικής, παράνομης δραστηριότητας. Εκτός αυτού η εντολή για διενέργεια ανακρίσεων στο στράτευμα από τον κύριο Αβραμόπουλο, καθώς και ο ¨αποκεφαλισμός” ανώτερων αξιωματικών της Αστυνομίας από τον πολύ κύριο Δένδια, έρχονται σαν επισφράγισμα και σαν επικύρωση της σοβαρότητας και εγκυρότητας των μυθοπλασιών που προβάλλονται και συνεχώς αναπαράγονται από τα εγκάθετα ΜΜΕ.

Και εδώ θέτουμε ένα ερώτημα; Που ήταν τόσο καιρό όλοι αυτοί; Γιατί δεν έβγαιναν στα κανάλια και στις εφημερίδες να κάνουν τις καταγγελίες τους για τις δήθεν επιθέσεις μας εναντίον τους και για την εγκληματικότητα του Εθνικιστικού Κινήματος;
Τι περίμεναν; Να βρέξει για να βγουν έρποντας όπως τα σαλιγκάρια;

Επίσης αυτό το πρόσωπο (εάν υπάρχει) που πίσω από την ανωνυμία και το άθλιο δημοσιογραφικό παραπέτασμα ξεστομίζει τις συκοφαντίες του και έχει το θράσος να καταγγείλει ότι ο Παύλος Φύσσας είχε στοχοποιηθεί από το Κίνημα μας, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής;

Η Χρυσή Αυγή είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει είναι ένα πολιτικό Κίνημα, με Εθνικιστικές αξίες και ιδανικά, που διεξάγει έναν απόλυτα νόμιμο κοινοβουλευτικό αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού. 

Στον αγώνα μας αυτό η βία δεν έχει καμία θέση και την καταγγέλλουμε Αντιθέτως πλειστάκις έχουμε γίνει αποδέκτες βίας, με βομβιστικές τρομοκρατικές ενέργειες σε γραφεία μας, με δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών μας, καθώς και με μια συνεχή απειλητική και προκλητική συνθηματολογία.

Αν, λέμε αν ποτέ, που για εμάς είναι αδιανόητο, αποφασίζαμε να στοχοποιήσουμε κάποιους, ας είναι όλοι απόλυτα σίγουροι, ότι σε καμία περίπτωση οι στόχοι μας θα ήταν νεαροί μουσικοί που οι καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στρέφονταν εναντίον μας. Οι φιλοδοξίες μας, σε τέτοια απίθανη περίπτωση, θα ήταν πολύ υψηλότερου επιπέδου.

Επίσης όσον αφορά τους μισθοφόρους δολοφόνους που αναφέρει και που ειλικρινά μεταβάλει το όλο θέμα σε τραγελαφικό, με τίποτα δεν μπορούμε να φανταστούμε μισθοφόρο δολοφόνο, επίλεκτο όπως τους χαρακτηρίζει, να οδηγεί το αυτοκίνητο στο αντίθετο οδικό ρεύμα, δηλαδή σαν την μύγα μες το γάλα, να μαχαιρώνει και να πετούν το όργανο του εγκλήματος με τα αποτυπώματα τους δίπλα στο θύμα και τέλος να εισέρχεται μετά το έγκλημα στο σταθμευμένο αντίθετα της κυκλοφορίας όχημα του και να περιμένει την αστυνομία να τον συλλάβει.

Ειλικρινά πρέπει κάποιος να έχει πνευματική αναπηρία για να πιστέψει τέτοιο κραυγαλέο ψεύδος, ή στην χειρότερη περίπτωση να μην αναρωτηθεί ότι κάτι βρωμάει. 

Επίσης πρέπει κάποιος να είναι εντελώς αφελής σε βαθμό προχωρημένης ηλιθιότητας, ώστε να πιστέψει ότι τόσο καιρό η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε παραστρατιωτικές δραστηριότητες και εκπαίδευση σε κρυφά στρατόπεδα και η ΕΥΠ, η Αντιτρομοκρατική και πολύ περισσότερο οι μυστικές υπηρεσίες των ξένων δανειστών και τοκογλύφων που γι αυτούς αποτελούμε την τροχοπέδη στα σκιώδη και βδελυρά σχέδια τους για τον αφανισμό του Ελληνισμού, δεν θα το είχαν ανακαλύψει από το πρώτο κιόλας εικοσιτετράωρο και δεν θα μας είχαν εν ριπή οφθαλμού “τσουβαλιάσει” ομαδικά.

Ελληνίδες Έλληνες, το βρώμικο παιχνίδι που μετά από ένα τραγικό συμβάν άρχισε να παίζεται εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με απώτερο σκοπό την ποινικοποίηση του Εθνικιστικού ιδεώδους, καθώς και την πολιτική και κοινωνική μας περιθωριοποίηση.

Με λασπολογία, συκοφαντίες και ασύστολο ψεύδος τα έμμισθα και άθλια ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη μια εικόνα που να συνάδει απόλυτα με τις στημένες κατηγορίες που πρόκειται να μας προσάψουν.

Δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε, δεν υποστέλλουμε τις σημαίες.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι την τελική Νίκη!

Νικόλαος Παπαδιονυσίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ