ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! Ανήκε στον αριστερό χώρο και πήγε για το χαρτζιλίκι στη Χρυσή Αυγή. ( V I D E O )


Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι!


Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα".

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχική του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του):

"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ...

Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο!

Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους!


Το σημαίνουν όλα αυτά ; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.

Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 

Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί.



ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ!


Από χθες το πρωϊ ζούμε στην χώρα της Αλίκης… Στην χώρα των θαυμάτων!

Ένα περιστατικό τυχαίο, τυχαίων που μετατράπηκε σε τραγωδία και που κάποιοι έτρεξαν να βγάλουν την χολή τους!

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Έτσι αυθαίρετα! Και ας επιμένει η έκθεση της Αστυνομίας πως δεν βρέθηκε τίποτα που να συνδέει τον δράστη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αλλά ακόμη και αν ήταν! Τι με αυτό;

Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε όλοι όσοι δηλώνουν αριστεροί να ήταν φυλακή με τόσους εγκληματίες στους κόλπους της!

Δεν είναι όμως φυλακή, γιατί για καλή τους τύχη, η συλλογική ευθύνη ίσχυσε στον συμμοριτοπόλεμο και στις βεντέτες στον προηγούμενο αιώνα! Εκεί έψαχναν και σκότωναν τους φίλους και τους συγγενείς του δολοφόνου σε μια νοσηρή εκδίκηση χωρίς νόημα. Εκεί εκτελούσαν παιδάκια που δεν ήξεραν γιατί χάνονταν!! Αυτά δεν μπορούν να ισχύσουν σήμερα. Και αν θέλουν κάποιοι να υπερισχύσει η βλακεία, απομονώστε τους πριν χαθεί η λογική και η ψυχραιμία!

Προς όλους λοιπόν όσοι αποδίδουν, ή αποδέχονται ευθύνες κάτω από την ενορχηστρωμένη πίεση που ασκείται από Τρόϊκα, Κυβέρνηση, ΜΜΕ και λοιπούς ξεγελασμένους: Μια μεμονωμένη, τυχαία συμπλοκή κάποιων τυχαίων, δεν συνιστά ευθύνη ενός πολιτικού Κινήματος, ουτε επειδή το θέλει ο Σαμαράς, ή ο Πρετεντέρης, ή ο Χατζηνικολάου ή ο Οικονομέας και ο Καμπουράκης, είτε όλοι μαζί!

Και ας μην ξεγελιόμαστε! ΌΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ “ΜΑΓΚΕΣ” ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΌΣΟ ΌΣΟ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΘΕΙ!

Ένα απροσδόκητο λοιπόν γεγονός…που το ανέμεναν όλοι!!! Και πώς είναι «απροσδόκητο» όταν το αναμένουν όλοι;

Ο κάθε ένας φυσικά για τους λόγους του… Η μεν αντιπολίτευση για πτώση της Κυβέρνησης, η δε δικομματική Κυβέρνηση για την επιστροφή φοβισμένων ψηφοφόρων στα μαντριά Ν.Δ. ΠαΣοΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ.

Από την χθεσινή ένταση πάντως μεταξύ «ακροδεξιών» και «ακροαριστερών» αυτή τη στιγμή, ρίχνοντας τους άλλους, προσωρινά νικητής είναι σίγουρα η μνημονιακή Κυβέρνηση αφού;

1. Οδηγεί φοβισμένους ψηφοφόρους στην «ασφάλεια» των μνημονιακών κομμάτων, εμφανίζοντας την Ν.Δ. να φαίνεται μετριοπαθής και σταθερή δύναμη.

2. Αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας, αφού εξαφανίστηκαν από τα δελτία και τα πρωτοσέλιδα, ειδήσεις όπως οι κινητοποιήσεις , το ξεπούλημα της αμυντικής Βιομηχανίας, το μαγείρεμα του «πρωτογενούς πλεονάσματος», τα νέα χαράτσια στα αγροτεμάχια, την αναμενόμενη φοροκαταιγίδα, την προαγγελία για νέο μνημόνιο το 2014 και νέα μέτρα, την καταστροφική πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, την κακή εικόνα κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών την ασυνέπεια λόγων και έργων κ.α. και

3. Επιτρέπει την αυστηροποίηση της νομοθεσίας, με περαιτέρω περιορισμό των ατομικών ή και συλλογικών ελευθεριών.

Μήπως τελικά πάμε για εκλογές νωρίτερα απ’ ότι περιμένουμε;

Μήπως τελικά παίζεται ένα αήθες παιχνίδι στην πλάτη των πολιτών και της χώρας που τους αποπροσανατολίζει από τα κύρια και βασικά;

Λέει όμως ο σοφός λαός μας! Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Γιατί όλα αυτά τα υποκριτικά των κλαυθμών πάνω από τον άδικο χαμό ενός συμπολίτη μας, θα πάνε περίπατο μόλις έρθουν τα εκκαθαριστικά της Εφορίας, όταν χρειαστεί να ζεσταθεί το σπίτι και όταν χρειαστεί να ξαναγεμίσει το ψυγείο!

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν οφείλεται για την δολοφονία του άτυχου 34χρονου και δεν ευθύνεται και για την εξαθλίωση των Ελλήνων!

Και κακά τα ψέμματα: Οι Έλληνες δεν έχουμε άλλον ικανό εχθρό πέρα από τον ίδιο μας τον εαυτό!

Και μπορεί για τώρα να έχουν κερδηθεί κάποιες ελάχιστες εντυπώσεις, ο αγώνας όμως για την απελευθέρωση της πατρίδας από την θανάσιμη αγκαλιά των δανειστών της και των ντόπιων μνημονιολάγνων συνεχίζεται! 

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ που μπορεί να εγγυηθεί πως η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες.

Γιατί μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ υπέστειλε ποτέ τις σημαίες.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να οδηγήσει την χώρα μας μπροστά με σιγουριά!

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να καταφέρει να ξανακάνει την Ελλάδα, χώρα ευημερίας, ασφάλειας, δουλειάς και και προκοπής!

ΓΙΑΤΙ ΟI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!…

ΗΡΘΑΜΕ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ!

ZHTAME:

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Η πατρίδα από ΕΜΑΣ περιμένει! Έχετε εσείς στο μυαλό σας κάποιον πιο ικανό;;;;;;;;;;;;;;;

Θοδωρής Τσέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ