ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ : ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ........& ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟ


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ- ΕΚΤΡΩΜΑ 

ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 
ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 




Συνάντηση έχουν σήμερα οι δύο μνημονιακοί-κυβερνητικοί εταίροι, δηλαδή Σαμαράς-Βενιζέλος. 


Ιδού τι θα συζητήσουν, σύμφωνα με καθεστωτική ιστοσελίδα:

“Στη συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που ενδέχεται να εφαρμοστούν από το καλοκαίρι του 2014 στις δημοτικές εκλογές. 

Βασικό θέμα της συζήτησης αναμένεται να είναι και ο προωθούμενος «Κώδικας Μετανάστευσης» ο οποίος αναμένεται να ξεκαθαρίσει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης των μεταναστών. 

Με τον εν λόγω «Κώδικα» η κυβέρνηση στοχεύει να ξεπεράσει το «αγκάθι» του νόμου περί ιθαγένειας που είχε προκαλέσει τριγμούς προ μηνών και να εξασφαλίσει τη συναίνεση όχι μόνο της ΔΗΜΑΡ, αλλά και των κομμάτων του υπόλοιπου συνταγματικού τόξου”.

Έρχεται, λοιπόν, ο «Κώδικας Μεταναστών», που θα κάνει την νομιμοποίησή τους… παιχνιδάκι. 

Θα τον δούμε βέβαια και θα τον κρίνουμε μόλις κατατεθεί, αλλά για να γράφει το καθεστωτικό παπαγαλάκι πως σκοπός της συγκυβέρνησης είναι «να εξασφαλίσει τη συναίνεση όχι μόνο της ΔΗΜΑΡ, αλλά και των κομμάτων του υπόλοιπου συνταγματικού τόξου» (εδώ προφανώς εννοούν του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ…) φαντάζεστε τι έκτρωμα θα είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ