ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Προσκύνημα Β.Πούτιν στους τάφους, των τελευταίων Βυζαντινών αρχόντων και αυτοκρατόρων Παλαιολόγων ,στον Μυστρά;

 
Επίτιμος δημότης Σπάρτης έγινε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με απόφαση του δήμου της Σπάρτης, που ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με τις ρωσικές αρχές.
 
Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Ρώσος πρόεδρος να επισκεφτεί την Ελλάδα προσεχώς και να προσκηνύσει στον Μυστρά τους τάφους των τελευταίων Βυζαντινών αρχόντων και αυτοκρατόρων, των Παλαιολόγων...

Είναι εμφανής η προσπάθεια της Μόσχας να εμφανιστεί ως συνέχεια ως η ηγέτιδα δύναμη της Ορθοδοξίας και διάδοχος της βυζαντινής αυτοκρατορίας στην σύγχρονη εποχή.

Η ηγεσία του δήμου Σπάρτης  σε επαφές με το υπουργείο Εξωτερικών και το Ίδρυμα Ρωσοελληνικής Φιλίας «Ιωάννης Ανδριώτης», ενώ γι’ αυτό το λόγο, στις  20 Ιουλίου,(Μούγκα τα ΜΜΕ) επισκεύθει τη Σπάρτη ο Ρώσος Πληρεξούσιος Υπουργός και Πρέσβης, Γεβγκένι Γιουρκόφ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ιδρύματος Ρωσοελληνικής Φιλίας Κάρολο Ανδριώτη και τον εκπρόσωπο Τύπου του ιδρύματος Θανάση Μυλωνόπουλο.

Ο ξένος διπλωμάτης συνάντησε το δήμαρχο της πόλης Σταύρο Αργειτάκο και αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν και πώς μπορεί ο Ρώσος πρόεδρος να ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης της πόλης.

Η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και δεν σκοπεύει να συναντηθεί με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης. 
 
Ελπίζεται ότι από το υπουργείο εξωτερικών θα ... εκγρίνουν την επίσκεψή του και δεν θα αρνηθούν να παράσχουν εγγυήσεις ασφαλείας όπως έγινε το 2012!

Έτσι ή αλλιώς η Μόσχα βλέποντας ότι η ελληνική πολιτική ελίτ είναι προσδεδεμένη στην τρόικα και στα δυτικά συμφέροντα κατά τρόπο ασφυκτικό, θα κάνει "άνοιγμα" στον απλό λαό γνωρίζοντας ότι η ελληνική κοινωνία κυριαρχείται από φιλορωσικά αισθήματα σε μεγάλο ποσοστό...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ