ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ !







Βεβαίως και δεν αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για την άνοδο ενός κινήματος εθνικιστικού το γεγονότος ότι οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές. 

Οι περιστάσεις ποτέ δεν αρκούν, εάν δεν υπάρχουν οι λίγοι, οι ξεχωριστοί, οι αποφασισμένοι, όλοι αυτοί που στα σκληρά χρόνια της χλεύης και της λάσπης κράτησαν ψηλά τις Σημαίες! 

Αυτοί που σήμερα αποτελούν την πρωτοπορία ενός νέου πολιτικού κινήματος, ενός κινήματος Λαϊκού, που ανθίζει όλο και περισσότερο στην ρημαγμένη γη μας!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μέσα, λοιπόν, από τα ερείπια που σώριασαν «του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι» ανατέλλει μία ακτίνα φωτός, φωτός Ελληνικού, ανατέλλει ένας Ήλιος νοητός και είναι το αύριο, το απροσδιόριστο αύριο, που πρέπει κατάματα να αντικρίσουμε με πίστη και δύναμη και όχι με απελπισία. 

Γιατί αυτό προπαντός θέλουν αυτοί που μας εξουσιάζουν, θέλουν έναν λαό να σαπίζει μέσα στην απελπισία, την δυστυχία και την κακομοιριά.

Ας μη τους περάσει! 

Έλληνες ψηλά το κεφάλι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ψηλά τις Σημαίες. Μόνο εκεί όπου υπάρχουν τάφοι, υπάρχει και ανάσταση είχε γράψει ο μεγάλος φιλόσοφος από τον μακρινό Bορρά. 

Ας κάνουμε λοιπόν αυτήν την κρίση ευκαιρία για λύση και μέσα από την απελπισία ας δούμε την άλλη όψη των πραγμάτων, ας δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φτύνει κατάμουτρα την ένοχη εξουσία και τα φερέφωνά της, τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». 

Ας δούμε ότι ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη από τον Θεό, σε μια χώρα πλούσια και πλούσια όχι μόνον σε υλικά αγαθά, αλλά πλούσια και στην ψυχή! 

Ας δούμε προπαντός ότι εμείς οι λίγοι, οι αμετανόητοι και πάντοτε πιστοί σήμερα πλέον μετρούμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στο πλευρό μας!

Μας λένε κόμμα του μίσους... Όμως, αυτοί είναι που τρέφουν τόσο βαθύ και αβυσσαλέο μίσος εναντίον μας. 

Εμείς στην πραγματικότητα είμαστε το κόμμα της αγάπης, της αγάπης για Ελλάδα και Ελευθερία και ναι, μισούμε, μισούμε, όμως και πολεμάμε με πάθος μόνον αυτούς που μισούν την Πατρίδα μας!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Πολιτικός Στρατιώτης [#8]

Η Νίκη είναι Δική μας!

«Ορμώμενον μηδαμώς αντισπάσης» 
(δε μπορείς να σταματήσεις με τίποτα, εκείνον που κινείται με ορμητικότητα)

Αισχύλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ