ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΓΩΝ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Το Ελληνικό Έθνος εγείρεται επάνω από ερείπια που προκάλεσαν οι πιο άγριοι πολιτικοί χειμώνες τής ιστορίας του. Χειμώνες που είναι το έργο των χειρών άνομων και ανηλεών ανθελλήνων. 

Αλλά το Γένος μας δεν θα καθίσει να κλάψει πάνω από αυτά τα ερείπια. Θα αναλωθεί σε έναν αδυσώπητο Εθνικό Αγώνα για να οικοδομήσει την Ελλάδα που θα συντρίψει τον μισελληνισμό και την αλαζονεία του. 

Δεν μάς αλλάζουν οι κακοτοπιές. Μάς σκληραίνουν ωστόσο και μάς επιστρέφουν στον ίσιο δρόμο των Αρχών, τής Αυτοκυριαρχίας και τής Υπεροχής τής Φυλής μας. Τα δάκρυα τα φυλάμε για τούς Ήρωες που πέσανε πριν δουν την Αληθινή Ελλάδα να στέκει στα πόδια της. 

Κι αυτά τα δάκρυα τα μετουσιώνουμε με τον πολλαπλασιασμό των πράξεών μας για την Νίκη τής Αιωνίου Ελλάδος. Με την αντιμετώπιση τού πόνου που βιώνει η ελληνική κοινωνία και με την επικράτηση στα εθνικά μας ζητήματα. 

Ζήτησαν λένε τα ψευτοπεριούσια αφεντικά τής ευρωπαϊκής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας να παταχθεί ο Λαϊκός Εθνικισμός από όλα τα κατεχόμενα ευρωπαϊκά έθνη κατά τα πρότυπα τής Ελλάδος. Να μιμηθούν δηλαδή οι λοιποί ραγιάδες το ψευτορωμέϊκο με τούς οικονομικούς στραγγαλισμούς και τις διώξεις. Και ακόμη να παταχθεί ο Εθνικοκοινωνισμός με συνοπτικές διαδικασίες για να προστατευτεί η.. δημοκρατία! 

Τι «καλοί» άνθρωποι! Δεν ξεχνούν να μιλήσουν για «δικαιώματα». Όμως αυτά περνούν μέσα από αίματα και χαμένες ψυχές. Περνούν μέσα από λαθροεποικισμούς και εθνικές παραχωρήσεις. Περνούν από μια Ελλάδα που θα ξεμείνει από Έλληνες. Από το τέλος τής ζωής και τού πολιτισμού τής Μεγάλης Ελλάδος μας. 

Πάνω από την όποια δημοκρατία που δολοφονούν οι δημοκράτες, και το όποιο πολίτευμα, βρίσκεται το Αθάνατο και Ανίκητο Ελληνικό Έθνος. Οι Σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος θα ηττηθούν. Το δε Έθνος δεν είναι απρόσωπο και δεν λογιστικοποιείται μήτε γίνεται χάρισμα κανενός ανέστιου και χαμερπούς βαρβάρου. Το Έθνος είναι ιστορία και ψυχές. 

Είναι οι πεσόντες σε κάποιο Πεδίο τής Τιμής για την ελευθερία μας. Είναι το κοριτσάκι στην Πάτρα που το είδαν τις προάλλες οι περαστικοί να ψάχνει για φαγητό μέσα στα σκουπίδια, γιατί οι προδότες πολιτικάντηδες στείλανε τούς γονείς του στην ανεργία. Είναι ο τραγικός νέος Έλληνας που έσβησε σ’ ένα χωριό τής Πρέβεζας από εγκεφαλικό επειδή το ψευτορωμέϊκο και οι τοκογλύφοι τού στέρησαν τη δουλειά, ενώ το ψωμί τού το έδιναν οι συγχωριανοί του. 

Το Ελληνικό Έθνος είναι η Αξιοπρέπεια που κάποιες στιγμές νικιέται από την ανέχεια. Μα και τις έσχατες στιγμές μάχεται. Παλεύει με τα κύματα τής παλιανθρωπιάς και τής αναλγησίας, γιατί και η Αξιοπρέπεια Κόρη Ελληνίδα είναι. Το Ελληνικό Έθνος είναι οι Μαχητές της Ζωής που παλεύουν για να ζεσταθούν με το αρχαίο Θείο Δώρο τής Φωτιάς, δίχως ρεύμα και χάνουν τη ζωή τους μέσα σ’ ένα αχρείο καθεστωτικό περιβάλλον.

Σπυρίδων Καραχάλιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ