ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ!



Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δεν διαθέτει 150 εκτμ. για να γίνουν οι επανασυνδέσεις ρεύματος, διαθέτει 900 εκτμ. για αμοιβές σε… Συμβούλους και λοιπούς ημέτερους χρυσοκάνθαρους. 

Την ίδια ώρα που τσιμπάνε τα 250 ευρώ του ανυπεράσπιστου με κατάσχεση, ο κ. Στουρνάρας φροντίζει τύποι όπως ο κ. Μάναλης της Δ.Τ. να έχουν το ακαταδίωκτο για κακουργήματα (παρακαλώ) έναντι τρίτων. 

Την ίδια ώρα που κάποιος με ετήσιο εισόδημα 25.001 Ευρώ δεν μπορεί να έχει ασυλία για την κατοικία του (την πρώτη κατοικία) η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λαμβάνει μηνιαίως 17.000 Ευρώ και κάτι ψιλά… 


Όπως καταλαβαίνετε λεφτά υπάρχουν για αυτούς. Οπότε δεν μας ενδιαφέρουν τα ¨πόθεν έσχες” τους, γιατί είναι ψεύτικα και εμείς δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Ας δούμε επιγραμματικά όμως και δυο τρεις ειδήσεις!

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1.000.000 ευρώ εφάπαξ


Ο Μηταράκης αγόρασε το 2010 διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1.ε επι319.023,92 ευρώ


Γιώργος Παπανδρέου: Αύξησε τις καταθέσεις του κατά 200.000 σε ένα χρόνο


Ο Κασιδιάρης δηλώνει ότι ζει με 309 ευρώ το μήνα!


Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το “ΑΝΤΙ-Συνταγματικό τόξο” και οι βουλευτές του αυξάνουν τον πλούτο τους…. Οι Χρυσαυγίτες πληρώνουν τα συσσίτια για Έλληνες, και το κάνουν αγόγγυστα και με την καρδιά τους, φτωχαίνοντας όμως ολοένα και περισσότερο, πιστοί στον λόγο τους πως δεν θα εμπλακούν με την πολιτική για να “εξασφαλιστούν” αλλά από αγάπη για την Πατρίδα και τον Ελληνισμό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ