ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δολοφόνησαν εθνικιστές έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην λεωφόρο Ηρακλείου. OI ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!



Δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο makeleio.gr για την δολοφονία των 2 μελών του κόμματος στο Ν.Ηράκλειο:

“Απόψε ο Κος Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα!

Εμείς βρισκόμαστε μέσα στη φυλακή και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης των δύο παιδιών είναι έξω…

Το κρίμα στο λαιμό τους!”


Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε πριν από λίγο.

Μία μοτοσυκλέτα έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του κόμματος, τους πολυβόλησαν εν ψυχρώ και σκότωσαν δύο από αυτούς.

Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" (κατ'άλλες πηγές στο Αγία Όλγα)

Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426) ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της "17 Νοέμβρη"

Τους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των δύο νέων και του τραυματισμού του τρίτου τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.

Αλλά αυτές τις στιγμές απαιτείται πάνω απ'όλα ψυχραιμία.

Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.

Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν...

defencenet.gr


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ