ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η Χρυσή Αυγή έχει με το μέρος της την Αλήθεια και το Δίκαιο.


Η μόνη απάντηση σε αυτούς που ρήμαξαν την Ελλάδα μας, η μόνη ελπίδα ζωής και φωτός έναντι του θανάτου, της θλίψης και του σκότους που μας βύθισαν, είναι το Εθνικιστικό Κίνημα.


Μόνο μέσω της επιστροφής στις προαιώνιες αξίες και στα ιδανικά ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί. Μόνο με την Πίστη στην Πατρίδα και στην Φυλή, με την συνείδηση της Ιστορικής μας Κληρονομιάς, με την αφύπνιση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος θα οδεύσουμε προς την ακμή και την ευημερία.


Αυτοί σου έδωσαν ελπίδα. 
Αυτοί σου έδωσαν φωνή. 
Αυτούς φυλάκισαν... 
Θα επιστρέψεις πίσω στη σιωπή 
και την υπομονή;

Κάποτε ήμασταν ένας Υπερήφανος Λαός Πολεμιστών, από την Αρχαία Ελλάδα, την συντριβή των βαρβάρων, τον Χρυσού Αιώνα και την Αυτοκρατορία του Δικέφαλου, μέχρι την Επανάσταση του 1821 τους Βαλκανικούς πόλεμους και το Έπος του 40, το Έθνος μας δεν έχει απλώς αφήσει το αποτύπωμα του στην Ιστορία, αλλά έχει γράψει την Ιστορία.


Κλέπτες και απατεώνες, που θησαυρίζουν ενώ ο Λαός πένεται, διαπλεκόμενοι σε καταχρήσεις, φοροδιαφυγές, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, χρηματισμούς και δωροδοκίες.


Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, και εννοούμε όλες τις άθλιες κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και κατόπιν, οδήγησαν την Χώρα μας στην σημερινή οικονομική αθλιότητα, αυτοί οι άνθρωποι αναίσχυντα και αδίστακτα έθεσαν έναν ολόκληρο Λαό μεταξύ της σφύρας και του άκμονος της κυρίας Μέρκελ και των περί αυτής ανθελλήνων. Αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και της υποταγής της Πατρίδας μας. 


Να που πηγαίνουν τα χρήματα που φεύγουν καθημερινά από τις τσέπες μας. Στα Γερμανικά ταμεία, μείον φυσικά τα δικά τους φιλοδωρήματα που μεταφράζονται σε παχυλούς μισθούς, ποικίλα επιδόματα και έξοδα παράστασης, συν όλα τα «παρελκόμενα», από δημόσια έργα, εξοπλιστικά προγράμματα και τα σχετικά.

Έλληνες μην πτοείστε, δείξτε σθένος και αποφασιστικότητα.



Όλοι μαζί ενωμένοι ως μια χαλύβδινη πυγμή, θα κάνουμε το λαμπρό φως του Ηλίου να λάμψει ξανά πάνω στα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ