ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Διώκομαι για τις Ιδέες μου από ένα ανθελληνικό καθεστώς"



...........Στην πραγματικότητα οι κατηγορίες έχουν πέσει.  

Όλοι οι ψευδομάρτυρες που έχουν χρησιμοποιήσει, είτε προστατευόμενοι είτε επώνυμοι, είναι άτομα τα οποία δεν έχουν ιδέα τι είναι η Χρυσή Αυγή. 

Πέρασαν, για ελάχιστο χρονικό διάστημα από την Χρυσή Αυγή, ψευδολογούν και είναι καθοδηγούμενοι στις απαντήσεις τους. 

Τελευταίο δε κρούσμα, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε διώξει από μια τοπική σαν στοιχείο που βαρύνετο με οικονομικά σκάνδαλα, ο οποίος έδωσε μαρτυρική κατάθεση και μιλάει για δυο εφοπλιστές, χωρίς να λέει ποιοι είναι. 

Για διακινήσεις όπλων και διάφορα άλλα παραμύθια. Δηλαδή, λέμε έτσι κάτι στην τύχη και όποιον πάρει… 

Σημασία, όμως, έχει πού τον βρήκαν αυτόν τον μάρτυρα. Τον βρήκαν κρατούμενο στις φυλακές όπου βρίσκεται για ποινικά αδικήματα. 

Οι ανακριτές για να βρουν μάρτυρες, ψάχνουν και στις φυλακές κατάδικους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. 

Και αυτοί πάλι τι λένε; Τι στοιχεία δίνουν; Τίποτε! 

Ψάχνουν στο πουθενά, ψάχνουν σε μοναστήρια και δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτε... 

Οι κατηγορίες σίγουρα θα καταπέσουν. Είμαστε αθώοι. 

Η Χρυσή Αυγή έκανε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Το μεγάλο της έγκλημα ήταν ότι ο αγώνας αυτός ήταν εθνικιστικός. Και σε ένα προτεκτοράτο, σε ένα καθεστώς ξενόδουλο, το να κάνεις εθνικιστικό αγώνα είναι έγκλημα. 

Τώρα για την κυβέρνηση, δεν πιστεύω ότι έχει κανέναν έλεγχο σε ότι γίνεται. Είναι μια μικρή παρέα εξουσίας γύρω από τον πρωθυπουργό, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση πανικού από τον όλεθρο που έχει σκορπίσει, από την οικονομία που καταρρέει, από τα εθνικά μας θέματα που ξεπουλιούνται το ένα μετά το άλλο και βεβαίως εις ότι αφορά στην Χρυσή Αυγή, από το ποσοστό της δεν πρόκειται να πάρουν ψήφους όπως δεν πήρε και η Νέα Δημοκρατία ψήφους από την «Εθνική Παράταξη» το ΄77, που την διέλυσε για αυτό ακριβώς τον λόγο.


- Ως βουλευτές, που εκπροσωπείτε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, έχετε δικαιώματα, τα οποία όμως όχι μόνο δεν σας σας αναγνωρίζουν, αλλά σας τα καταπατούν. Κάνατε πριν λίγες μέρες, αίτηση να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία της Βουλής.

Στην περίπτωσή μας γίνεται κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος. Εκπροσωπούμε μέρος των εκλογέων, μέρος του ελληνικού λαού και μας εμποδίζουν να πάμε να ψηφίσουμε στην Βουλή. Είναι μια ακόμη παράνομη και αντισυνταγματική πράξη. Θα διεκδικήσουμε το δίκαιό μας και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.


Το μεγάλο όπλο της Χρυσής Αυγής είναι ότι δεν πουλιόμαστε, ούτε αγοραζόμαστε. Η πίστη στην ιδέα, η πίστη στον Θεό της Ελλάδας που είναι στο πλευρό μας και είμαστε ασυμβίβαστοι. 

Η Χρυσή Αυγή από μια μικρή φλόγα που υπήρξε κάποτε στις πλατείες, όπως αναφέρετε, των 200 και 300 πρωτοπόρων εθνικιστών, σήμερα έχει γίνει μια μεγάλη πυρκαγιά που έχει απλωθεί σε ολόκληρη την χώρα. 

Το μέλλον θα είναι δικό μας! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ