ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: "Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας οι πολιτικοί"



Με σεμνότητα, χωρίς κραυγές, έριξαν τα τελευταία δάκρυα στο τόπο της θυσίας...

Λίγο πριν ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του νεκρού Γιώργου,μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, είπε γιατί δεν ήθελε πολιτικούς στην κηδεία (δεν αναφερόταν στους συναγωνιστές του Γιώργου οι οποίοι ήταν όλοι παρόντες στην κηδεία με πρώτη την κόρη του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ουρανία Μιχαλολιάκου και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, αλλά στους πολιτικούς του "συνταγματικού τόξου", τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης): 

"Γιατί αυτοί είναι οι ηθικοί αυτούργοί της δολοφονίας του παιδιού μου".

Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν επίσης ότι ο Γ.Φουντούλης ήταν ιδιαίτερα θρήσκος, πιστός Οθρόδοξος Χριστιανός και μάλιστα παλαιότερα σκεφτόταν να ακολουθήσει τον μοναστικό βίο στο Άγιο Όρος.

defencenet.gr

H αγωνία και ο φόβος του λεγόμενου συνταγματικού τόξου να μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή" ειναι υπαρκτή αλλά οχι για αυτόν τον λόγο ,

H ΧΑ δεν είχε ανάγκη τέτοιου είδους "θυματοποίηση". Ήδη στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται πολύ ψηλά (γι αυτό και σταμάτησαν να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αν έχετε προσέξει).

Ούτε πρόκειται να διαπραγματευθεί τίποτα και στο ελάχιστο, όπως διαβεβαιώνει μέσα από την φυλακή ο Ν.Μιχαλολιάκους: "Αγώνας μέχρι τέλους" είναι το σύνθημά του. "Ή το σύστημα ή η Ελλάδα θα επιβιώσει" είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από το γκουλάγκ του Κορυδαλλού

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ