ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ...!!


ΠΑΝΙΚΟΣ...!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...


iefimerida.gr_ Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνουν τα αποτελέσματα δύο διαδικτυακών ψηφοφοριών της ιστοσελίδας zougla που διεξήχθησαν σε διάστημα δύο εβδομάδων. 

Αν ισχύουν, τότε η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 26,6%, την ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και τρίτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 19,6%.

Σε ότι αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει την προτίμηση των πολιτών με τον Αλέξη Τσίπρα να έρχεται στη δεύτερη θέση.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων και με την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 14,9% τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Χρυσή Αυγή 26,6%, 
ΣΥΡΙΖΑ 22,6% 
Νέα Δημοκρατία 19,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΠΑΣΟΚ 5,3%









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ