ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι τούρκοι προελαύνουν ανενόχλητοι στην Κύπρο - Κατέλαβαν έκταση 24 τ.χλμ. στη νεκρή ζώνη


Οι τούρκοι προελαύνουν ανενόχλητοι στην Κύπρο - Κατέλαβαν έκταση 24 τ.χλμ. στη νεκρή ζώνη
Συνεχίζονται οι προκλήσεις εκ μέρους της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, στο έντονο παιχνίδι που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες εις βάρος της Κύπρου.
Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν, σε διάσκεψη στην Πολωνία, ότι δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος οι τουρκικές δυνάμεις προωθήθηκαν και κατέλαβαν έκταση 24 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Νεκρή Ζώνη. Η κυπριακή πλευρά έλαβε εντολή να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. 
Ο κατοχικός στρατός προχώρησε στην πιο προκλητική κίνηση, όπως έγινε και προ λίγων μηνώνΤότε μόνο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδειξε να συγκινείται ενώ ουδέποτε μάθαμε νέα και την εξέλιξη τελικά του συμβάντος αφού θάφτηκε καλά μέσα στα συρτάρια των ιθυνόντων.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι Τούρκοι "Άλωσαν τη νεκρή ζώνη"» αναφέρει ότι οι Τούρκοι προέλασαν και κατέλαβαν περί τα 24 τετραγωνικά χιλιόμετρα Κυπριακής γης στη νεκρά Ζώνη και την παρέδωσαν σε Τουρκοκύπριους με την ανοχή αν όχι την συνενοχή των ανδρών της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ. 
Και όλο το περιστατικό συνέβηκε μετά από απόφαση των Ελληνόφωνων κυβερνώντων της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Τουρκοκυπριακών αντιπροσώπων για άρση των ναρκοπεδίων στη περιοχή! Με αυτούς κάνουν συνομιλίες οι πολιτικάντηδες μας και διά στόματος του «πεφωτισμένου» προέδρου μας, διατρανώνουν για τα περίφημα κοινά ανακοινωθέντα και άλλες φανφάρες. Με αυτούς προσπαθούν οι διαφόρων αποχρώσεων επαναπροσεγγιστές να μας πείσουν ότι  θα πρέπει να εξεύρουμε μια λύση για δήθεν επανένωση και ότι θα σεβαστούν τις συμφωνίες!
Φυσικά επ' ουδενί λόγω αυτή την φορά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους ιθύνοντες αφού με τόλμη και παρησσία έδρασαν αστραπιαία, όπως αρμόζει στους Εθνικόφρονες που διοικούν αυτόν τον τόπο και έτριξαν τα δόντια τους στο ψευδοκράτος. Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου ανέφερε για διάβημα και για επιστολή που θα στείλουν στα Ηνωμένα Έθνη τις επόμενες ημέρες.
Το γραφείο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολιτικάντηδες που έμαθαν μια ζωή να έρπονται, να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Οι καθωσπρεπισμοί δεν χωράνε όταν θίγονται τα Εθνικά συμφέροντα ενός κράτους, πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που ο εχθρός κρατάει την μισή μας πατρίδα.
Απαιτούμε από τα κ(υ)νοβουλευτικά κόμματα, έστω και την υστάτη να επιδείξουν Εθνικό φρόνημα και να αντισταθούν στην τουρκική προκλητικότητα, με αποκλεισμό του ψευδοκράτους, και όχι όπως γινόταν έως σήμερα με συνεχή προαγωγή του και προβολή του ως ισότιμου κράτους, στα ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια. Το πιο σημαντικό πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι συνομιλίες με τις κατοχικές δυνάμεις και καταγγελία της τουρκίας για πρόβλημα εισβολής και παράνομης κατοχής, αλλά και των μετέπειτα ενεργειών της.
Η τουρκική προκλητικότητα έφτασε στο απόγειο της, είναι καιρός να αφήσουμε τα λόγια και να απαντήσουμε με πράξεις.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ